طرز تهیه بابا غنوج یا بابا گانوش


طرز تهیه بابا غنوج یا بابا گانوش

بابا غنوج که بابا غانوش یا بابا گانوش هم تلفظ می‌شود ، یک نوع پیش غذای مشهور در خاورمیانه است که با بادمجان درست می‌شود.

طرز تهیه بابا غنوج یا بابا گانوش

مواد لازم:

بادنجان: 3 عدد سیر: 3 حبه آب لیمو سنگی: 1 عدد ارده: 2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون فرابکر: یک سوم پیمانه فلفل قرمز (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم ماست یونانی: 2 قاشق سوپ خوری برگ جعفری (خرد شده): برای تزئین برگ نعناع (خرد شده): برای تزئین

طرز تهیه:

1. دمای فر را روی 220 درجه سانتی گراد (450 درجه فارنهایت) قرار دهید. بادنجان ها را در سینی فر چیده و حدود یک ساعت در فر کباب کنید.

2. آنها را از فر در آورید و در فویل آلومینیومی بپیچید و دوباره حدود 15 دقیقه در فر قرار دهید.

3. سپس پوست آنها را کنده و تخم آنها را جدا کنید و بادنجان ها را بکوبید و همراه سیر، آب لیمو ترش، ارده، روغن زیتون، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به غلظت مناسب برسند.

4. ماست را در آخر اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را در ظرف سرو بریزید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. برای روی آن مقداری روغن زیتون بریزید و با برگ جعفری یا نعناع تزئین کنید.

نکته:

- این دیپ خوشمزه را می توانید در ظرف درب دار حدود 4 روز در یخچال نگهداری کنید.

در صورت تمایل می توانید از حبه سیر هنگام کباب کردن برای تهیه این غذا استفاده نمایید.

منبع: همیار پز

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس پروفایل شهادت امام علی علیه السلام