دلیل شیرین شدن دهان در نگاه طب سنتی
به گزارش بهداشت نیوز، (https://behdasht.news/) علت شیرین شدن دهان بیشتر توسط پزشکانی که طب سنتی کار میکنند به کار برده میشود همانطور که میدانید در طب سنتی امراض و بیماریها براساس اخلاط اربعه در بدن...
به گزارش بهداشت نیوز، علت شیرین شدن دهان بیشتر توسط پزشکانی که طب سنتی کار میکنند به کار برده میشود همانطور که میدانید در طب سنتی امراض و بیماریها براساس اخلاط اربعه در بدن تقسیمبندی میشود و طب سنتی معتقد است که اخلاط اربعه در بدن هر شخص سالمی باید به حالت متعادل باشد تا زندگی و ادامه حیات او مقدور باشد و در صورت غلبه هر کدام از این مزاج ها بر همدیگر یکسری علائم در فرد غلبه میکند.
اخلاط چهارگانه عبارتند از صفرا، خون، بلغم و سودا. در هنگام غلبه خون فرد دچار علائمی به شکل زیر میشود (به عبارتی در طب سنتی معتقدند که غلبه خون یعنی کثیف و سوخته شدن خون)، سنگینی سر، خمیاز کشیدن، چرت زدن، کندی حواس، شیرین شدن دهان، لزج شدن آب دهان، سرخی زبان، خارش بدن، بروز دمل و جوشهای ریز بدن خصوصاًدر پیشانی و پشت سر و کتفها و شانهها، گاه خون آمدن از لثهها و دندانها و نهایتاً کسالت و خمودگی مداوم به افرادی که خون در آنها غلبه میکند، دمول مزاج میگویند و مهمترین علت غلبه خون، پرخوری، زیادهروی در مصرف انواع غذاهای سرخ کرده و تند و تیز است.
افراد دموی مزاج اغلب از آرامش نسبی برخوردار نیستند غذاهای مضر برای افراد دموی مزاج عبارتند از: غذاهای سرخ شده و چرب، شیرینی، ادویهجات تند، غذاهای شور و انواع شور مثل خیارشور و کلمشور، سرکه، سیر، چای، قهوه، نسکافه، ماست، بادمجان و غذاهای ساندویچی. غذاهای مفید برای افراد دموی مزاج عبارتند از: نوشیدن روزانه 6 لیوان آب خنک، زرشک، کاهو، خیار، میوه بخصوص سیب و انار، سبزیجات، سوپ جو، لیموترش سالاد، حبوبات، روغن زیتون، غلات، خاکشیر، انواع توت و شاتوت، غذاهای بخارپز.