کاهش 23 درصدی تولید گل نرگس در بهبهان


کاهش 23 درصدی تولید گل نرگس در بهبهان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهبهان از کاهش 23 درصدی تولید گل نرگس نسبت به سال گذشته خبر داد.

حمیدرضا رشیدی در گفت و گو با ایسنا درباره سطح اراضی زیر کشت گل نرگس در این شهرستان اظهار کرد: برداشت گل نرگس در سال جاری از سطح ۲۳۰ هکتار از نرگسزارهای بهبهان، انجام می‌شود و امسال به دلیل خشکسالی‌های پی در پی پیش بینی ما این است که تولید گل نرگس نسبت به سال گذشته ۲۳ درصد کاهش دارد.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود ۸۷ میلیون و ۵۰۰ شاخه گل بریده برداشت شود که علاوه بر تولید شاخه گل بریده، ۱۳۰ تن پیاز و ۲۱۰۰ تن پیازچه گل نرگس از باغات برداشت خواهد شد.

رشیدی با بیان اینکه در نرگس‌زارهای بهبهان ۴ نوع گل نرگس شناسایی شده است، تصریح کرد: از انواع گل نرگس به گل پرپر یا شصت پر، پنجه گربه‌ای و مسکین می‌توان اشاره کرد که در این میان گل نرگس شهلا در شهرستان حجم و وسعت بیشتری به خود اختصاص می‌دهد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهبهان تعداد بهره‌برداران گل نرگس را ۱۲۰ نفر اعلام کرد و گفت: شاغلین مستقیم در زمان کاشت محصول در هر هکتار، ۵ نفر ثابت و ۲۰ نفر روزمزد است اما در فصل برداشت محصول، یک هزار و ۲۰۰ نفر به صورت ثابت و ۵ هزار نفر به صورت فصلی مشغول به کار می‌شوند.

وی با توجه به افزایش قیمت گل نرگس تصریح کرد: به دلیل افزایش تقاضا، ارزش اقتصادی هر هکتار گل نرگس ۳۵۰ میلیون تومان و ارزش سطح کل زیر کشت گل نرگس در شهرستان بیش از ۸۷۵ میلیارد تومان است.

رشیدی درباره زمان برداشت گل نرگس عنوان کرد: گل‌دهی نرگس همه ساله در نیمه دوم آبان آغاز می‌شود و تا پایان بهمن و گاهی نیز تا نیمه اول اسفند ادامه دارد.

وی اظهار کرد: نرگسزارهای بهبهان سال ۹۳ با حضور رئیس سازمان میراث فرهنگی ثبت ملی شد تا به عنوان یکی از میراث‌های طبیعی ایران شناخته شود.

انتهای پیام

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه خوزستان

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا