احداث سیل بندهای مستحکم از ضرورت های مناطق در معرض سیل هرمزگان است


احداث سیل بندهای مستحکم از ضرورت های مناطق در معرض سیل هرمزگان است

بندرعباس- ایرنا- نماینده ولی فقیه در هرمزگان گفت: احداث سیل بندهای حفاظتی مستحکم در مناطق در معرض سیل استان یک ضرورت است و تا حدی زیادی جلوی مشکلات احتمالی را می گیرد.

حجت الاسلام و المسلمین محمد عبادی زاده عصر پنجشنبه پس بازدید از مناطق سیل زده میناب افزود: سیل بند کنونی در مناطق سیلزده شرق هرمزگان هرچند مشکل مردم را در حال حاضر حل کرده است اما ممکن است در آینده آسیب ببینند لذا دولت پای کار بیاید و سیل بندهای مستحکم را ایجاد کند یا تقویت شود تا در سخت ترین شرایط بارندگی، مشکلی ایجاد نکند.
وی در بازدید از روستاهای در معرض سیل مازغ پایین، مازغ بالا، تمبک و کلاهی میناب بیان داشت: کارهای بزرگی در منطقه سیل زده شهرستان میناب انجام شده است که از آن جمله می توان به فعالیت‌های قرارگاه مدینه منوره اشاره کرد که در شرایط سخت جوی اقدام به ایجاد سیل بند کرده اند تا آب رودخانه راهی مناطق روستاهای مختلف نشود.
امام جمعه بندرعباس بهسازی مسیرهای مواصلاتی، برخورداری از جاده مناسب و لایروبی رودخانه های این منطقه از مهم ترین مطالبه های مردم سیلزده میناب دانست و اظهارداشت: این اقدام سبب شد تا مشکلات در بارندگی دوم به حداقل برسد و از طرفی نیز مردم خیالشان راحت شد که جلوی سیلاب گرفته شده و خانه‌های آن‌ها در معرض تهدید قرار نمی‌گیرد.
حجت الاسلام و المسلمین عبادی زاده یادآورشد: در سیل اخیر همچنین اقدام‌های خوبی از سوی دستگاه های اجرایی، نهادهای نظامی و بسیجیان صورت گرفت که حضور مسوولان مایه دلگرمی مردم آسیب دیده از سیل می شود.
وی اذعان داشت: در واقع تخلیه روستاها و جابجایی مردمی که در شرایط تهدید قرار گرفته بودند، کار راحتی نیست که همه این اقدام‌ها نتیجه مدیریت بسیار خوب میدانی است.
امام جمعه بندرعباس خاطرنشان کرد: سیل اخیر که مناطق مختلف هرمزگان بویژه شرق استان از جمله میناب و رودان را تحت تاثیر خود قرار داد شاهد جلوه های همدلی و وفاق بین مردم و مسوولان و تسهیل در خدمات رسانی به مناطق سیلزده بودیم که جای قدردانی دارد.
براساس اطلاعات منتشره هواشناسی هرمزگان میزان بارش از ۲۴ دی ماه تا ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه روز گذشته در رودان ۱۹۰ میلی‌متر، میناب ۱۳۱ میلی‌متر، بستک ۱۲۴ و یک دهم میلی‌متر، حاجی آباد ۱۲۳ و پنج دهم میلی‌متر، پارسیان ۱۰۹ میلی‌متر، بندرعباس ۱۰۸ میلی‌متر، سیریک ۷۳ میلی‌متر، لاوان ۴۸میلی متر، بشاگرد ۴۵ میلی‌متر، قشم دریایی ۳۷ و پنج دهم میلی‌متر بوده است.
ساکنان شهرستان خمیر هم شاهد ۳۳ و سه دهم میلی‌متر، بندرلنگه ۳۱ و ۹ دهم میلی‌متر، قشم فرودگاهی ۲۳ و هشت دهم میلی‌متر، کیش ۲۱ و هشت دهم میلی‌متر، سیری چهار و یک دهم میلی‌متر، بوموسی سه و ۹ دهم میلی‌متر و جاسک ۲ و نیم میلی‌متر بوده اند.
روستاهای تمبک بالا و پایین ومازغ بالا و پایین در شهرستان میناب هم تخلیه شده‌اند و مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفته بود راه دسترسی ۱۰۵ روستا در بارندگی و طغیان رودخانه‌های فصلی مسدود شده است و برخی از روستاها با مشکل قطعی آب و برق هم روبه‌رو شده اند.
شهرستان میناب پر جمعیت ترین شهرستان استان هرمزگان بعد از بندرعباس است این شهرستان با پنج هزار و ۳۹۳ کیلومتر مربع مساحت و حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در فاصله ۹۵ کیلومتری مرکز استان قرار دارد که از شمال به رودان، از جنوب به بشاگرد و سیریک، از شرق به استان کرمان، از غرب به بندرعباس و دریای عمان محدود شده است.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه هرمزگان

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


حمله مرگبار شرور خطرناک به 2 مرد جلوی جگرکی در شهریار / این قاتل 2 سال زندگی پنهانی داش...