نَه به جوجه کباب، آری به کباب سبزیجات!


نَه به جوجه کباب، آری به کباب سبزیجات!

به جای اینکه هر آخر هفته جوجه و کباب سیخ بزنید و اینطوری دلی از عذا دربیاورید، کمی هم به فکر سلامتی تان باشید و اینبار کباب سبزیجات درست کنید.

نَه به جوجه کباب، آری به کباب سبزیجات!
به جای اینکه هر آخر هفته جوجه و کباب سیخ بزنید و اینطوری دلی از عذا دربیاورید، کمی هم به فکر سلامتی تان باشید و اینبار کباب سبزیجات درست کنید.

مواد لازم:
بادنجان (برش داده شده): یک عدد کدو سبز (اسلایس شده): یک عدد فلفل دلمه ای زرد (برش داده شده): یک عدد فلفل دلمه ای قرمز (برش داده شده): یک عدد گوجه گیلاسی (از وسط دو نیم شده): 6 عدد سیر (دو نیم شده): یک حبه روغن زیتون فرابکر: به مقدار لازم سرکه بالزامیک: به مقدار لازم برگی آویشن تازه (ریز خرد شده): یک عدد برگ ارگانوی تازه (ریز خرد شده): یک عدد فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم برگ رزماری (ریز خرد شده): یک عدد نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
نَه به جوجه کباب، آری به کباب سبزیجات!
طرز تهیه:
1. برگ آویشن، ارگانو و رزماری را ریز خرد کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید. یک حبه سیر از وسط دو نیم شده را اضافه کنید. روغن زیتون فرابکر، سرکه بالزامیک، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز را اضافه کرده و کمی روی حرارت قرار دهید.
2. سبزیجات را بشویید و به ابعاد مناسب برش دهید. سپس آنها را به سیخ بکشید. روی آنها با برس مخلوط روغن زیتون را بمالید و در گریل کباب کنید. (در طول زمان پخت گه گاه با برس روی آنها از مخلوط روغن زیتون بمالید).
منبع : ماهنامه سفره ایرانی

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


جوک،متن و اس ام اس بی ادبی و زناشویی شب جمعه (18+)