داستان‌نویسان قمی از دغدغه‌هایشان گفتند


داستان‌نویسان قمی از دغدغه‌هایشان گفتند

قم ـ ایرنا ـ نشست هم‌اندیشی جمعی از داستان‌نویس قم با رییس حوزه هنری این استان با موضوع گسترش دامنه فعالیت‌های داستانی حوزه هنری قم برگزار شد و آن‌ها از دغدغه‌هایشان گفتند.

به گزارش ایرنا از حوزه هنری استان قم، رییس حوزه هنری استان قم در این جلسه، در توضیح رویکرد حوزه هنری قم در حوزه داستان گفت: ظرفیت‌ استان قم در حوزه ادبیات داستانی اگر نگوییم بی‌نظیر، کم‌‎نظیر است؛ خوشبختانه شب‌شعرها و جلسه‌های داستان در قم پررونق است که این وظیفه حوزه هنری قم را سنگین می‌کند.

محمدعلی روزبهانی افزود: حوزه هنری با آغوش باز به استقبال عموم داستان‌نویسان می‌رود؛ موضع حوزه هنری این است که در برخورد با هنرمندان گزینشی عمل نکند، مگر اینکه هنرمند یا نویسنده‌ای خود با نظام زاویه پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: حوزه هنری در حد و اندازه خود تلاش می‌کند تا ظرفیت‌های داستانی را هر چه بیشتر شکوفا کند، البته که موفقیت در این راه منوط به عنایت الهی و لطف و حمایت دوستان است.

در ادامه این جلسه داستان‌نویسان حاضر، به بیان نقطه نظرات خود در این حوزه پرداختند و حامد اشتری نویسنده رمان «قربانی طهران» درباره همکاری داستان نویسان با حوزه هنری قم گفت: آفت فضاهای فرهنگی و ادبی بستن فضا و کار در حلقه‌های محدود است.

وی همچنین از حوزه هنری خواست تا حلقه رابط داستان نویسان و رسانه‌ها باشد.

محمدعلی رکنی نامزد چهاردهمین جشنواره ادبی جلال احمد نیز گفت: خوشبختانه حوزه هنری به نسبت دیگر مراکز، فراگیر عمل کرده ‌است؛ حوزه هنری باید هدفی بلندمدت در حوزه داستان برای خود تعریف کند؛ این گونه جلسات ادامه پیدا کند و مسایل مطرح شده، پیگیری شود و به ثمر بنشیند.

همچنین زینب امامی‌نیا نویسنده رمان «مردان نخیله» گفت: باید کوشش شود تا حوزه هنری و فعالیت‌هایش بیشتر در میان نویسندگان شناخته و حوزه هنری تبدیل به پاتوق نویسندگان از طیف‌های گوناگون شود.

فاطمه حاجی پروانه از جمله نویسندگان مجموعه داستان «هِلو بِرآدِر» نیز گفت: حوزه هنری باید پاتوق‌های داستانی خود را تقویت کند، به استعدادیابی بپردازد و از نویسندگانی که دغدغه انقلاب اسلامی را دارند حمایت کند.

مرتضی احمر نویسنده رمان «خاک پای قدم‌هایت» نیز پیشنهاد داد: حوزه هنری با برگزاری محافل،‌ جلسات و فعال کردن صفحات مجازی خود، بستری مناسب برای معرفی آثار داستان‌نویسان قم مهیا کند و موضوع‌های مغفول مانده در حوزه اهدافش را احصا کند و به آنان بپردازد و نقاط ضعف داستان استان را شناسایی کند و پوشش دهد.

فاطمه نفری نویسنده رمان «گزارش‌های امیر پسر عاشق» گفت: تداوم فعالیت‌های داستانی برای جذب داستان‌نویسان و به ثمر نشستن تلاش‌ها، بسیار مهم است، پیشنهاد می‌دهم که حوزه هنری فعالیت‌های داستانی خود را بر اساس کودک و نوجوان و بزرگسال دسته‌بندی و پیگیری و در فروش آثار داستان‌نویسان به آن‌ها کمک کند.

فاطمه الیاسی نویسنده رمان «من خواب دیده‌ام» نیز بر جذب تمام گروه‌ها و طیف‌های داستان‌نویس تاکید کرد.

محمدحسین فاضل نویسنده رمان در دست انتشار «مزد ترس» نیز بر تقویت گعده‌های داستان‌نویسان برای شکل‌گیری طرح داستان‌ها و قوت گرفتن آن‌ها تاکید کرد.

احمد مدقق داستان‌نویس افغانستانی حاضر در جلسه نیز گفت: شهر قم، شهری چند قومیتی و بلکه چند ملیتی ا‎‌ست و باید این ویژگی را تبدیل به نقطه قوت و با جمع داستان‌نویسان دیگر شهرهای ایران و حتی دیگر کشورها ارتباط برقرار کرد./

سفانه الهی از نویسندگان مجموعه تلویزیونی «زیر خاکی» و سعید محمدی نویسنده رمان «ماموریت در قصر» نیز در این جلسه حضور داشتند.

تجلیل از بانوان فعال در حوزه ادبیات، فیلم و تئاتر حوزه هنری قم

بر اساس این گزارش، به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن از بانوان فعال در حوزه ادبیات داستانی، فیلم و تئاتر حوزه هنری استان قم تجلیل شد.

در پایان این جلسه، با اهدای لوح و هدایایی از سمیه سلطان‌پور، فهمیه شاکری مهر، فاطمه جدیدی،‌ رویا حسینی و مبینا فلاح از فعالان ادبیات داستانی، فاطمه علیزاده فعال حوزه مستند، مهدیه سادات ضیایی فعال باشگاه فیلم کوتاه حوزه هنری و حدیث صابری فعال حوزه نمایش تجلیل شد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه فرهنگی و هنری

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


جملات و متن تبریک روز جهانی خلبان به همسرم و عشقم + عکس نوشته و استوری