اظهارات مصلایی پور پس از عضویت در کمیسیون داوران اتحادیه جهانی


اظهارات مصلایی پور پس از عضویت در کمیسیون داوران اتحادیه جهانی

محمد مصلایی پور پس از عضویت در کمیسیون داوران اتحادیه جهانی کشتی اظهاراتی را درباره رسیدن به سِمت مهم بیان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - محمد مصلایی پور رئیس کمیسیون داوران، داور المپیکی و کمک مدرس اتحادیه جهانی کشتی که به تازگی به عضویت کمیسیون داوران اتحادیه جهانی کشتی در آمده است، اظهار داشت: پس از مرحوم خالدی که جایگاه بسیار بالایی در داوری دنیا و فیلا سابق داشت و یکی از افراد تأثیرگذار در کشتی دنیا محسوب می‌شد، دیگر نتوانستیم صاحب جایگاهی در داوری دنیا شویم.

او با بیان اینکه با تلاشی که از سوی فدراسیون کشتی به عمل آمد، مقرر شد تا با حمایت از داوران جوان و با استعداد کشورمان، بتوانیم عضوی در داوری اتحادیه جهانی کشتی داشته باشیم عنوان کرد: خوشبختانه با توجه به توانایی‌های بالای داوران ایرانی، بنده و نیما صادقی داوران S۱ اتحادیه جهانی کشتی به عنوان نمایندگان جامعه داوری ایران به عنوان کمک مدرس اتحادیه جهانی کشتی انتخاب شدیم که این خود برای اولین بار در تاریخ اتفاق افتاد و دستاورد بسیار بزرگی بود.

کشور‌ها می‌توانند از نفوذ داوران خود در مسابقات استفاده کنند

رئیس کمسیون داوران کشتی به این موضوع که از نظر اتحادیه جهانی کشتی، جایگاه داوران در رقابت‌های المپیک، جهانی، بازی‌های قاره‌ای و مسابقات قهرمانی قاره بسیار بالا است اشاره کرد و گفت: همگان بر این نکته اذعان دارند که کشور‌هایی که نفوذ بیشتری در داوری دنیا و اتحادیه جهانی کشتی دارند، می‌توانند از این جایگاه به نفع کشتی کشورشان استفاده کنند. به واقع وقتی در کمیسیون داوران اتحادیه جهانی و یا به عنوان کمک مدرس یا مدرس داوری در مسابقات مختلف حضور داشته باشی، تأثیر بسزایی در عملکرد داوران در کشتی‌های نمایندگان کشورمان خواهد داشت و قطعاً تمامی آن‌ها سعی خود را می‌کنند که نهایت دقت را در داوری انجام دهند.

او با بیان اینکه در فدراسیون‌های قبلی نیز تلاش شد تا بتوانیم جایگاهی در داوری دنیا داشته باشیم، اما این امر محقق نشد، گفت: بعد از اینکه سند راهبری فدراسیون کشتی ارائه شد، یکی از چشم انداز‌های این سند راهبردی کسب کرسی و جایگاه در کمسیون داوران اتحادیه جهانی کشتی بود که خوشبختانه زودتر از زمان هدفگذاری شده به نتیجه رسیدیم و این نشانه پیشرفت داوران کشورمان و پیگیری‌های مستمر و نتیجه بخش رئیس فدراسیون کشتی بوده است.

موفقیت تیم‌های کشتی در نروژ برای کسب کرسی داوری تأثیرگذار بود

مصلایی پور با اشاره به این مورد که برای رسیدن به این هدف، تیمی به همراه کمیته روابط بین الملل و کمیسیون داوران تشکیل دادیم تا به صورت هدفمند پیگیر کار باشیم، اظهار داشت: در رقابت‌های جهانی نروژ نیز به اتفاق رئیس فدراسیون کشتی با آنتونیو سیلوستری رئیس آلمانی کمیسیون داوران اتحادیه جهانی کشتی داشتیم و در این گفتگو به جایگاه کشتی ایران در دنیا و مدال آوری‌ها و قهرمانی کشتی گیران کشورمان بود و اینکه اگر روسیه و آمریکا به عنوان کشور‌های مطرح کشتی در دنیا در کمیسیون داوران صاحب کرسی هستند، ایران نیز به عنوان یکی از قدرت‌های برتر کشتی جهان باید از این جایگاه برخوردار باشد.

این داور المپیکی کشورمان عنوان کرد: مطمئناً کسب مدال‌های رنگارنگ تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی ایران در رقابت‌های جهانی نروژ و کسب عنوان‌های تیمی توسط تیم‌های ملی در رده‌های سنی در این تصمیم اتحادیه جهانی و کمیسیون داوران تأثیر گذار بود.

کسب کرسی بین المللی مختص به یک شخص نیست

او با تشکر ویژه از مدیر روابط بین الملل کشتی و پیگیری‌ها و رایزنی‌های رئیس فدراسیون گفت: قطعاً داوری ما نیز استحقاق این را دارد که همچون کشتی ما که صاحب مدال‌های رنگارنگ و افتخارات زیادی در کشتی دنیا هستند، در دنیا بدرخشد. این کرسی مختص یک شخص نیست، مربوط به یک کشور است و حفظ آن از همه چیز مهمتر است، رئیس کمیسیون داوران اتحادیه جهانی گروهی تشکیل داد که قرار شد که به صورت حضوری و وبیناری جلسه داشته باشیم و عملکرد داوران دنیا را بررسی کنیم. این مسئله بسیار مهم است که امروز دیگر در اتحادیه جهانی شنونده نیستیم بلکه نظر خواهیم داد و آن هم در سطح و اندازه کشتی کشورمان، این کرسی الان به نام مصلایی پور است و امکان دارد فردا در دست یک ایرانی دیگر باشد و باید به فکر این باشیم که این کرسی را از دست ندهیم.

بیشتر بخوانید

همدوره آقا تختی درگذشت

انتهای پیام/

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه ورزشی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


قابل توجه خانم ها / ظلم به رحم چیست؟