نان تست ایتالیایی (بروسچتا)
نان تست ایتالیایی (بروسچتا),نان تست ایتالیایی,بروسچتا,دستور پخت نان ایتالیایی,نان پیتزا ایتالیایی,طرز تهیه نان ایتالیایی,یک نوع نان ایتالیایی,نان ایتالیایی,نان
مواد لازم :
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری تره ساطوری: یک قاشق غذاخوری ریحان ساطوری: یک قاشق غذاخوری آبلیمو: یک قاشق غذاخوری سیر لهشده: یک حبه گوجهفرنگی بیدانه خردشده: 3 تا 4 عدد پیاز قرمز خردشده: یک عدد نمک و فلفل تازهساب: کمی نان تست به قطعات یکونیم سانتیبریدهشده: 3 عدد
روش تهیه :
روغن زیتون، تره، ریحان، آبلیمو، سیر، گوجهفرنگی و پیاز را مخلوط کرده، کمی نمک و فلفل اضافه کرده روی نان تست ریخته و سرو کنید.
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری تره ساطوری: یک قاشق غذاخوری ریحان ساطوری: یک قاشق غذاخوری آبلیمو: یک قاشق غذاخوری سیر لهشده: یک حبه گوجهفرنگی بیدانه خردشده: 3 تا 4 عدد پیاز قرمز خردشده: یک عدد نمک و فلفل تازهساب: کمی نان تست به قطعات یکونیم سانتیبریدهشده: 3 عدد
روش تهیه :
روغن زیتون، تره، ریحان، آبلیمو، سیر، گوجهفرنگی و پیاز را مخلوط کرده، کمی نمک و فلفل اضافه کرده روی نان تست ریخته و سرو کنید.
منبع: آکا ایران