سیب زمینی تنوری با پنیر
سیب زمینی تنوری (یا اسکالپ سیب زمینی) یک پیش غذای بسیار خوشمزه است که میتوان آن را با تنهایی یا همراه با خوراکهای گوشتی سرو کرد.
سیب زمینی تنوری (یا اسکالپ سیب زمینی) یک پیش غذای بسیار خوشمزه است که میتوان آن را با تنهایی یا همراه با خوراکهای گوشتی سرو کرد.
مواد مورد نیاز:
سیب زمینی: ۲ عدد
کره: ۱۰۰ گرم
پنیر فتا (خردشده): ۱۵۰ گرم
پنیر چدار (رنده شده): ۲ ق س
خامه صبحانه: ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: ۲ ق چ
روش پخت
۱. سیب زمینی (درشت و یک اندازه) را همراه با مقداری آب و نمک داخل قابلمهای بگذارید تا پخته، ولی له نشود. بعد آن را آبکش کرده و بگذارید تا از حرارت افتاده و خنک شود تا هگام برش خرد نشود.
۲. به وسیله چاقوی تیز روی هر کدام از سیب زمینیها با فاصله نزدیک و منظم برش بزنید؛ ولی چاقو را تا آخر پایین نبرید، زیرا حلقههای سیب زمینی باید در یک طرف به هم وصل باشند.
۳. کره (قبل از استفاده در فریزر گذاشته شود)، را به قطعات نازک برش دهید.
۴. پنیر فتا (یا پارمزان) و کره را یکی در میان در شکافهای سیب زمینی قرار دهید و روی آنها را با نمک، فلفل و روغن زیتون مزه دار کنید.
۵. سیب زمینی را زیر گریل که از قبل روشن شده، حدود ۵ دقیقه بگذارید تا پنیر ذوب شود. بعد آن را از فر خارج کنید و روی آن خامه (یا ماست چکیده) و مقداری پنیر چدار (یا هر پنیری که دوست دارید) بریزید و با سبزیجات تازه یا خشک مانند شوید، تره یا پیازچه (خردشده) تزیین کنید.
مواد مورد نیاز:
سیب زمینی: ۲ عدد
کره: ۱۰۰ گرم
پنیر فتا (خردشده): ۱۵۰ گرم
پنیر چدار (رنده شده): ۲ ق س
خامه صبحانه: ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: ۲ ق چ
روش پخت
۱. سیب زمینی (درشت و یک اندازه) را همراه با مقداری آب و نمک داخل قابلمهای بگذارید تا پخته، ولی له نشود. بعد آن را آبکش کرده و بگذارید تا از حرارت افتاده و خنک شود تا هگام برش خرد نشود.
۲. به وسیله چاقوی تیز روی هر کدام از سیب زمینیها با فاصله نزدیک و منظم برش بزنید؛ ولی چاقو را تا آخر پایین نبرید، زیرا حلقههای سیب زمینی باید در یک طرف به هم وصل باشند.
۳. کره (قبل از استفاده در فریزر گذاشته شود)، را به قطعات نازک برش دهید.
۴. پنیر فتا (یا پارمزان) و کره را یکی در میان در شکافهای سیب زمینی قرار دهید و روی آنها را با نمک، فلفل و روغن زیتون مزه دار کنید.
۵. سیب زمینی را زیر گریل که از قبل روشن شده، حدود ۵ دقیقه بگذارید تا پنیر ذوب شود. بعد آن را از فر خارج کنید و روی آن خامه (یا ماست چکیده) و مقداری پنیر چدار (یا هر پنیری که دوست دارید) بریزید و با سبزیجات تازه یا خشک مانند شوید، تره یا پیازچه (خردشده) تزیین کنید.
منبع:مجله سرآشپز