طرز تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر پارمسان


طرز تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر پارمسان

طرز تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر پارمسان را با هم مرور می کنیم و باهم آماده می کنیم ، پس با ما همراه باشید

طرز تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر پارمسان
مواد اولیه :
برای 4 نفر
سیب زمینی (متوسط - خرد شده)طرز تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر پارمسان6 عدد
روغن زیتون4 قاشق غذاخوری
پودر سیر1/2 قاشق چای خوری
نمک3/4 قاشق چای خوری
فلفل سیاه1/4 قاشق چای خوری
فلفل قرمز (فلفل شیرین)1.5 قاشق چای خوری
پنیر پارمسان (رنده شده)5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:


فر را روشن کرده، با دمای200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.
سیب زمینی ها را به اندازه 2 سانتیمتری خرد کنید.
طرز تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر پارمسان

سپس در ظرف مخصوص فر بریزید و روغن زیتون را اضافه کنید.
طرز تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر پارمسان

در یک کاسه کوچک، پودر سیر، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک و پنیر پارمسان را مخلوط کنید.
طرز تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر پارمسان

مخلوط بدست آمده را با سیب زمینی های آغشته به روغن مخلوط کنید.
طرز تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر پارمسان

سپس سیب زمینی ها را به مدت 45 دقیقه در فر بپزید. البتهدر این حین 2 تا 3 باز از فر خارج کرده و با قاشق چوبی به آرامی هم بزنید تا سیب زمینی ها به ته ظرف نچسبند.
میتوانید در صورت تمایل بعد از آماده شدن، کمی نمک دریایی روی آن بریزید.
این سیب زمینی های تنوری را میتوانید به تنهایی یا با انواع سالاد و غذا مانند انواع خوراک گوشت یا ساندویچ سرو کنید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


استقبال هیات آفریقای جنوبی از رای جدید لاهه درباره غزه