طرز تهیه نان کدو حلوایی ساده به صورت مرحله به مرحله


طرز تهیه نان کدو حلوایی ساده اگر بخواهم به درست کردن نان فکر کنم نان کدو یکی از آنهایی است نوشته طرز تهیه نان کدو حلوایی ساده به صورت مرحله به مرحله (https://redmag.ir/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d9%86%d8%a7%d9%86-%da%a9%d8%af%d9%88-%d8%af%d9%88-%d8%b1%d9%88%d8%b4/) اولین بار در مجله قرمز (https://redmag.ir). پدیدار شد.

طرز تهیه نان کدو حلوایی ساده

طرز تهیه نان کدو حلوایی ساده به صورت مرحله به مرحله

اگر بخواهم به درست کردن نان فکر کنم نان کدو یکی از آنهایی است که در لیست ذهنی من همیشه جا خوش کرده است. شاید علت علاقه من به این نان، رنگ زرد زیبای آن است که خیلی چشم نواز است. این رنگ زیبا به دلیل وجود آنتی اکسیدان مفید کاروتن است که در واقع پیش ساز ویتامین A است. (با فواید سلامتی کدو تنبل آشنا شوید).

نان کدو یکی از آن نانهای طعم دار و ادویه‌ای است که طعم خوبش را در واقع مدیون ادویه پای کدو است. کدو خودش به تنهایی بی مزه است و آن تصورات غلط راجع به کدو و بدمزه بودن هرگز وجود نداشته و ندارد بنابراین نان کدو می‌تواند یک انتخاب خوب برای کسانی باشد که کدو دوست ندارند اما قصد دارند با آن آشتی کنند.

این نان کدو بر خلاف اسمش در واقع فرمولی مشابه با کیک دارد و یا شاید هم یک نان میوه‌ای. در این نان از مخمر و ساعتها منتظر ماندن برای مخمر خبری نیست. بلکه یک نان کدوی سریع و ساده است. نان کدو البته گزینه‌های بسیاری برای همراهی دارد که در پایان کار به شما خواهم گفت.

من یکی از طرفداران کره بادام زمینی هستم که اخیرا به صبحانه محبوب من تبدیل شده و البته اعتراف می‌کنم با وجود اینکه به دنبال کاهش وزن هستم هرگز از خوردن کره بادام زمینی و نان سیر نمی‌شوم. ترکیب کره بادام زمینی و نان کدو یک مورد عالی است که به شما پیشنهاد می‌کنم اما تنها این نیست. شما می‌توانید این نان صبحانه عالی را با هر چیزی که دوست دارید از خامه گرفته تا عسل و مربا همراه کنید.

اولین مقدمه برای درست کردن نان کدو، پوره کدو است که من در بخش سوپ کدو تنبل و سوپ کدو حلوایی به قدر کافی به آن اشاره کرده‌ام بنابراین توضیح دوباره آن را درست نمی‌دانم فقط یک نکته که لازم است به آن اشاره کنم این است که شما نیازی به چرب کردن داخل کدو ندارید در عوض کدو را در ظرفی گود و بزرگ گذاشته و روی ظرف را با فویل آلومینیوم بپوشانید و در فر از پیش گرم شده با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتی گراد بگذارید. این کار به این منظور است که ما فقط می‌خواهیم پوره کدو درست کنیم نه پوره کدوی برشته که در سوپ کدو استفاده می‌شود.

طرز تهیه نان کدو حلوایی ساده به صورت مرحله به مرحله

انواع روش پختن کدو به جز فر

روش جوشاندن

کدو را دو نصف کنید، ریشه‌های داخل آن را دور بیندازید و دانه‌ها را بردارید و بشوییدپوست کدو را بکنید و آن را به قطعات بزرگ خرد کنید.در یک قابلمه کوجک بگذارید و روی آن به اندازه لازم آب بریزید. من معمولا زیاد آب نمی‌ریزم چون می‌خواهم پوره کدو باشد نه آب کدوآب را به جوش آورید و تا زمانی که هم قطعات کدو پخته و له شوند بگذارید بپزداجازه دهید که کدوی پخته خنک شود، سپس آن را پوره یا له کنید.

روش مایکروفر

کدو را دو نیم کنید، رشته‌های داخل آن را دور بریزید.مایکروفر را روی قدرت بالا برای هفت دقیقه به ازای هر نیم کیلو کدو بگذارید، چرخیدن قطعات به پخت سریع آن کمک می‌کند.پس از خنک شدن آن را پوره و له کنید.

شما می‌توانید پوره کدو را به مدت ۳ روز در یخچال و ۶ ماه در فریزر نگهداری کنید.

طرز تهیه نان کدو حلوایی ساده به صورت مرحله به مرحله

نان کدو ساده

مواد لازم برای تهیه نان کدو ساده

۱ پیمانه پوره کدو۱/۲ پیمانه روغن گیاهی۱ پیمانه شکر سفید۱/۴ پیمانه شکر قهوه‌ای (اگر شکر قهوه‌ای ندارید همان شکر سفید را جایگزین کنید)۲ عدد تخم مرغ۱ و ۱/۲ پیمانه آرد همه کاره۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین۱/۲ قاشق چایخوری نمک۱/۲ قاشق چایخوری دارچین۱/۲ قاشق چایخوری جوز۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل (اختیاری)

طرز تهیه نان کدو ساده

ابتدا فر را تا دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۶۰ درجه سانتی گراد از پیش گرم کنید. یک قالب ۹×۵ اینچی را با اسپری آشپزی یا کره یا روغن مایع چرب کنید.

در یک کاسه مخلوط، آرد، نمک، بیکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین، جوز و سایر ادویه‌های پای کدو را مخلوط کنید و با ویسک دستی بهم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

در یک کاسه بزرگ روغن، شکر، تخم مرغ و پوره کدو را با هم مخلوط کنید تا زمانی که مخلوط یکدست شود.

طرز تهیه نان کدو حلوایی ساده به صورت مرحله به مرحله

مخلوط آرد را به آرامی به مخلوط کدو و تخم مرغ اضافه کنید تا با هم مخلوط شوند.

طرز تهیه نان کدو حلوایی ساده به صورت مرحله به مرحله

مخلوط مواد را در قالب نان از پیش چرب شده بریزید و روی آن را با لیسک صاف کنید.

طرز تهیه نان کدو حلوایی ساده به صورت مرحله به مرحله

نان را به مدت ۵۰ تا ۶۵ دقیقه در فر بپزید یا تا زمانی که وقتی یک خلال دندان را در مرکز آن فرو می‌کنید، تمیز بیرون بیاید. برای درست پختن آن به این صورت عمل کنید.

بعد از ۳۵ دقیقه اول پخت یک تکه کاغذ آلومینیوم را روی قالب بگذارید تا آن را کاملا بپوشاند، اما آن را به شکل یک خیمه درآورید تا فضایی برای پف کردن نان وجود داشته باشد. نان را در ۵ دقیقه آخر پخت چک کنید. اگر می‌خواهید روی نان شما برشته شود، فویل را از روی آن بردارید.

پس از پختن به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا در قالب بماند و خنک شود سپس آن را روی توری خنک کننده بگذارید تا قبل از برش زدن کاملا خنک باشد.

نان کدو کره‌ای

این نان تقریبا مشابه با نان قبلی است اما با یک تفاوت و آن هم اینکه به جای روغن از کره استفاده شده است شاید بگویید خب مگر چه فرقی دارد؟ باید خدمت شما بگویم که کره تاثیر جالبی روی بافت نان و کیک شما دارد.

اگر از بافت زیبای کیک پوند لذت می‌برید مدیون وجود کره است. کره باعث نرم و لطیف شدن بافت نان و کیک می‌شود بطوری که کاملا متوجه تفاوت آنها خواهید شد.

مواد لازم برای نان کدو کره‌ای (برای ۲ عدد نان)

طرز تهیه نان کدو حلوایی ساده به صورت مرحله به مرحله

۲ پیمانه آرد همه کاره۱/۲ قاشق چایخوری نمک۱ قاشق چایخوری جوش شیرین۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر۱ قاشق چایخوری پودر میخک۱ قاشق چایخوری پودر دارچین۱ قاشق چایخوری جوز۳/۴ پیمانه کره بدون نمک، نرم شده۲ پیمانه شکر۲ عدد تخم مرغ بزرگ۴۰۰ گرم پوره کدوی خالص (۱ پیمانه)

طرز تهیه نان کدو کره ای

فر را تا دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۶۰ درجه سانتی گراد از پیش گرم کنید و صفحه توری فر را در وسط فر قرار دهید. دو عدد لوف (قالب نان) ۸×۴ اینچی را با کره چرب کرده و مقداری آرد روی آن بپاشید (می‌توانید از اسپری آشپزی استفاده کنید).

در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک، جوش شیرین، بیکینگ پودر، پودر میخک و جوز را ترکیب کنید.

طرز تهیه نان کدو حلوایی ساده به صورت مرحله به مرحله

آنها را تا زمانی که کاملا با هم مخلوط شوند بهم بزنید.

طرز تهیه نان کدو حلوایی ساده به صورت مرحله به مرحله

در یک کاسه بزرگ مخلوط، کره و شکر را بریزید.

طرز تهیه نان کدو حلوایی ساده به صورت مرحله به مرحله

روی سرعت متوسط تا حدی که فقط مخلوط شوند، هم بزنید (نیازی نیست که کرم درست کنید).

طرز تهیه نان کدو حلوایی ساده به صورت مرحله به مرحله

یک عدد تخم مرغ را افزوده و با همزن هم بزنید سپس بعدی را اضافه کنید.

طرز تهیه نان کدو حلوایی ساده به صورت مرحله به مرحله

چند دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که لطیف شود.

طرز تهیه نان کدو حلوایی ساده به صورت مرحله به مرحله

پوره کدو را به مخلوط اضافه کنید.

طرز تهیه نان کدو حلوایی ساده به صورت مرحله به مرحله

آن را با همزن مخلوط کنید تا کاملا با مواد آمیخته شود. مخلوط در این لحظه لطیف و کرمی نیست اما مشکلی نیست چون بافت کدو به این شکل در آن ظاهر می‌شود.

طرز تهیه نان کدو حلوایی ساده به صورت مرحله به مرحله

مخلوط آرد و ادویه پای کدو را روی مخلوط کدو بریزید و با سرعت پایین همزن مخلوط کنید.

طرز تهیه نان کدو حلوایی ساده به صورت مرحله به مرحلهطرز تهیه نان کدو حلوایی ساده به صورت مرحله به مرحله

خمیر را به دو قالب از قبل آماده شده انتقال دهید. سطح آنها را صاف کنید.

طرز تهیه نان کدو حلوایی ساده به صورت مرحله به مرحله

آنها را در فر گذاشته و به مدت ۶۵ تا ۷۵ دقیقه بپزید یا تا زمانی که تستر کیک یا خلال دندانی که در مرکز آن فرو رفته، تمیز بیرون بیاد. حدود ۱۰ دقیقه بگذارید که نانها در قالب بمانند و خنک شوند، سپس آنها را روی توری خنک کننده بگذارید تا به طور کامل خنک شوند.

طرز تهیه نان کدو حلوایی ساده به صورت مرحله به مرحلهطرز تهیه نان کدو حلوایی ساده به صورت مرحله به مرحله

نانها وقتی تازه از فر خارج می‌شوند، ظاهر برشته و خوشمزه‌ای دارند اما اگر بیش از یک روز بمانند می‌توانید آن را برش بزنید و برشها را تست کنید.

گزینه‌هایی برای تنوع در نان کدو

می‌توانید از شکلات چیسی برای طعم شکلاتی و خوشمزه در نان کدو استفاده کنید.استفاده از مغزهای خوراکی و دانه‌های روغنی نیز یکی دیگر از گزینه‌های افزودنی به نان کدو است. می‌توانید نیمی از خمیر را بریزید، گردوها را به کمی آرد آغشته کنید و مغزها و دانه‌های خوراکی را به خمیر بیفزایید.اگر مقداری میوه خشک دارید اضافه کردن آن به همراه خمیر در قالب بسیار خوب خواهد بود. مثلا کشمش، زردآلوی خشک و سایر میوه‌های خشکی که در دسترس دارید خوب است حتی همان ورقه‌های کدوی خشک هم ظاهر جالبی به آن می‌دهند.وقتی که داخل کدو را خالی کردید، دانه‌های کدو را بشویید، خشک کنید و آنها را در فر بو بدهید. سپس پس از ریختن خمیر در قالب، مغز دانه کدو را روی خمیر بپاشید تا یک نان کدو با رویه تخم کدو داشته باشید.اگر گیاهخوار مطلق (وگان) هستید می‌توانید در عوض تخم مرغ از جایگزین تخم کتان آن استفاده کنید (فلکس اگ)، به این صورت که ۱ قاشق غذخوری پودر تخم کتان را با ۳ قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید تا مخلوط و چسبناک شود. سپس این مخلوط تخم کتان را به جای تخم مرغ به شکر و کره اضافه کنید. البته ممکن است پخت نان کدوی شما قدری طولانی‌تر شود.

ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز

منبع: onceuponachef mybakingaddiction

طرز تهیه نان کدو حلوایی ساده به صورت مرحله به مرحله
4.7 7

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


می دانستید مادر ترانه علیدوستی یک هنرمند معروف است؟ | شباهت جالب ترانه علیدوستی به مادر...