خورش پسته کوهی


خورش پسته کوهی

خورش پسته کوهی، یکی از انواع خورش‌های محبوب و پرطرفدار استان کرمانشاه می‌باشد.

خورش پسته کوهی
پسته کوهی و یا ونوشک، خواص بی شمار و عالی دارد که می‌توانید با درست کردن این خورش لذیذ و خوشمزه از خواص و فواید ارزشمند این گیاه بهره‌مند شوید. پسته کوهی دارای خواص و فوایدی، چون تقویت استخوان ها، درمان کم خونی، تقویت سیستم ایمنی بدن، حفظ سلامت پوست و مو، تقویت حافظه و… می‌باشد. همچنین افرادی که طرفدار سرو غذا‌های گیاهی نیز می‌باشند، می‌توانند گوشت قرمز را در رسپی این غذا حذف کرده و خورش پسته کوهی را کاملاً گیاهی و مقوی طبخ و سرو کنند. روش طبخ این خورش خوشمزه محلی بسیار ساده و آسان بوده و در زمان بسیار کوتاهی آماده می‌شود. می‌توانید خیلی سریع و آسان این غذای مقوی و سالم را در منزل طبخ و سرو کنید.

از دیگر انواع خورش‌های محلی و خوشمزه می‌توان به خورش قارچ و مرغ، خورش مرغ کاری، خورش نخود فرنگی، خورش کاری ویندالو، پامادور خورش، خورش بادمجان گوده، خورش غورابه، مرجو خورش و… اشاره کرد.



مواد لازم
ونوشک: ۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
آب جوش: نصف پیمانه
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه، دارچین و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل
گام ۱
ابتدا دانه‌های ونوشک را پاک کرده و بشویید و در آبکش بریزید.

گام ۲
در یک قابلمه کمی ریخته و گوشت چرخ کرده را با شعله کم تفت دهید.

گام ۳
سپس پیاز را نگینی خرد کرده و به گوشت اضافه و سرخ کنید.

گام ۴
رب گوجه فرنگی، آب جوش، زعفران و ادویه‌ها را اضافه کنید.

گام ۵
بعد از یک ربع دیگر، ونوشک را به مواد قابلمه اضافه و ۴۵ دقیقه بگذارید تا خورش آماده شود.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


صوت/ دعای روز هجدهم ماه مبارک رمضان+متن