مربا بالنگ
مربا بالنگ یکی از عالی ترین و خوشمزه ترین انواع مرباها است که می توانید در منزل به راحتی آماده کنید.
در زمان تهیه و طبخ مربا بالنگ در منزل باید نکات ضروری را رعایت نمایید تا تلخی بیش از حد بالنگ برای مربا رفع شود. از این رو جوشاندن درست و در زمان مناسب این گیاه باعث رفع تلخی آن و خوشمزه تر شدن مربا بالنگ شما خواهد شد.
می توانید برای برش دادن بالنگ نیز از قالب های مورد نظر خود استفاده کنید تا شکل ظاهری مربای شما نیز متفاوت و بسیار عالی شود. سرو این مربا به همراهی کره، خامه و یا انواع پنکیک ها در صبحانه بسیار عالی و خوشمزه خواهد بود.
از دیگر انواع مرباهای خوشمزه و خانگی میتوان به مربا زردآلو، مربا انار، مربا خرمالو، مربا هلو، مربا به، مربا گلابی، مربا هویج، مربا بهار نارنج، مربا انجیر و…اشاره کرد.
مواد لازم
بالنگ: ۱ کیلو شکر: ۱ آب: به مقدار لازم آبلیمو: ۴ قاشق چایخوریمراحل
گام 1بالنگ ها را شسته و پوست آن را جدا کنید.
وسط بالنگ ها را گرفته و نگینی خرد کنید.
۲ ساعت بالنگ های خرد شده را در آب سرد خیس کنید.
سپس آن را آبکش کرده و در ظرفی دیگر بریزید.
آب را تا جایی که کاملاً روی بالنگ را بگیرد پر نمایید.
ظرف را بر روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد.
بعد از جوشیدن، بالنگ ها را آبکش کنید.
۴ بار این کار را انجام دهید تا تلخی آن رفع شود.
سپس مجدداً بالنگ ها را به همراه آب سرد بر روی حرارت ملایم بگذارید و شکر را کم کم اضافه کنید.
به آرامی مواد را مخلوط کنید تا شکر در آب حل شود.
صبر کنید تا شربت به غلظت برسد و سپس حرارت را خاموش کنید.
در آخر نیز آبلیمو را اضافه و مخلوط نمایید.