مافین موزی


مافین موزی

مافین موزی، یک نوع نان و یا کیک خوشمزه و کم شیرین می باشد. مافین یک انتخاب و گزینه عالی برای پذیرایی در مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی است. روش طبخ ساده و آسان مافین و سرعت آماده شدن آن، باعث ترجیح انتخابی طبخ این خوراکی در منزل شده است.

مافین موزی

می ‌توانید مافین موزی را به عنوان میان وعده و عصرانه نیز به همراه چای سرو کنید. برای تزیین مافین می توانید مخلوط آرد گندم، شکر قهوه ای، یک قاشق سوپ خوری کره و کمی پودر دارچین را بر روی مافین ریخته و سپس در فر گذاشته تا آماده شود.

از دیگر انواع عصرانه های خوشمزه و پرطرفدار می توان به مارمالاد موز، کوکی ردولوت، لوکوم، کروسان شکلاتی، وافل، روکر انار، پشمک شکلاتی و… اشاره کرد.

مواد لازم

آرد گندم: ۱٫۵ پیمانه موز: ۳ عدد شکر: سه چهارم پیمانه کره: یک سوم پیمانه تخم مرغ: ۱ عدد بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری نمک: نصف قاشق چایخوری

مراحل

گام 1

ابتدا در یک کاسه مواد آرد گندم، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را ریخته و مخلوط کنید.

گام 2

در یک ظرف دیگر مواد شکر و تخم مرغ زده شده را مخلوط کنید.

گام 3

سپس کره ذوب شده را به مواد شکر اضافه و هم بزنید.

گام 4

موزها را نیز له کرده و به مواد ظرف اضافه کنید.

گام 5

سپس مخلوط شکر را به ظرف مواد آرد اضافه و خوب مخلوط کنید.

گام 6

فر را در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

گام 7

کاغذ مافین را با کمی روغن چرب کنید.

گام 8

سپس خمیر آماده شده را در کاغذ مافین بریزید و در سینی بچینید.

گام 9

سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دیکته شب | دیکته کلاس اول دبستان