باباقنوش
باباقنوش، باباغنوش، باباقانوش، باباگانوش و یا باباغنوج؛ همگی اسم یکی از غذاهای معروف و پرطرفدار کشور عربی، لبنان می باشد. طعم عالی و متفاوت این غذای خوشمزه باعث محبوبیت بسیار آن حتی در میان کشور ایران نیز شده است. از این رو شما نیز حتما اسم این غذا را به عنوان خوشمزه ترین غذای اکثر رستوران های بین المللی نیز شنیده آید و یا حتی آن را سرو کرده اید...
باباقنوش یک پیش غذای خوشمزه و لذیذ است که می توانید با استفاده از بادمجان کبابی و ترکیب سایر مواد مفید و سالم و ادویه ها و چاشنی های عالی، این غذا را لذیذ و خوشمزه آماده کنید. همچنین می توان برای مهمانی ها و دورهمی های دوستانه نیز این پیش غذای عالی و منحصربه فرد را آماده کرد و با یک خوراکی متفاوت مهمانی خود را متنوع سازید.
از دیگر انواع غذاهای خوشمزه و محبوب عربی میتوان به حمص، کباب لبنانی، خورش مرغ و زیتون لبنانی، منسف، بریانی مرغ کویتی، سالاد تبوله، سالاد فتوله و… اشاره کرد.
مواد لازم
بادمجان: ۵ عدد پیاز متوسط: ۲ عدد سیر: ۵ حبه ارده: ۳ قاشق چایخوری آب لیموترش: ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه: به میزان لازممراحل
گام 1ابتدا بادمجان ها را شسته و بر روی اجاق گاز کباب کنید.
سپس به مدت ۵ دقیقه آن ها را در یک ظرف آب سرد بگذارید تا پوست آن راحت تر جدا شود.
بعد از جدا کردن پوست بادمجان ها، آن ها را در میکسر بریزید.
سپس پیازها، سیر، ارده و آبلیمو را نیز به آن اضافه و مواد را کاملاً مخلوط و میکس کنید.
سپس روغن زیتون و ادویه ها را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
حالا می توانید به همراه دانه های انار و یا زیتون، بابا غنوش را در ظرف تزیین و سرو کنید.