گمنه


گمنه

گمنه یا للک، یکی از انواع غذاهای محلی خوزستان و بوشهر می باشد. این غذای محلی در مناسبت‌ های خاص چون منزل نو و یا پشت پای مسافر طبخ و از مهمانان پذیرایی می شود. از این رو یک غذای عالی و مجلسی بوده که می توانید این غذای خوشمزه و فوق العاده را در منزل خیلی سریع و راحت طبخ و سرو کنید.

گمنه

گمنه، غذای معروف جنوبی است که معمولاً به جای پلو طبخ می ‌کنند و به همراه انواع خورش های مختلف و به خصوص ماهی و قلیه ماهی معروف جنوبی سرو می‌ شود. طعم عالی و به خصوص مقوی بودن مواد اولیه این غذای خوشمزه و معروف باعث محبوبیت این غذا در بین تمام افراد شده است.

مواد لازم

بلغور گندم: ۲ پیمانه آب (یا آب مرغ): ۲ پیمانه پیاز متوسط: ۱ عدد روغن مایع: به مقدار لازم نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل

گام 1

ابتدا بلغور گندم را تمیز و پاک کنید و کمی آب بر روی آن بپاشید و مرطوب کنید.

گام 2

سپس بلغور را در داخل ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید.

گام 3

چند دقیقه بلغور را تفت دهید و مراقب باشید که نسوزد.

گام 4

بعد از این که، اصطلاحاً آن را بو دادید، حرارت را خاموش کنید.

گام 5

پیاز را پوست کرده و درشت خرد کنید.

گام 6

در یک قابلمه کمی روغن بریزید و پیازها را سرخ کنید.

گام 7

سپس ادویه ها را به قابلمه اضافه و مخلوط کنید.

گام 8

آب را نیز به مواد قابلمه اضافه و صبر کنید تا جوش بیاید.

گام 9

حالا باید بلغور گندم تفت داده شده را به مواد قابلمه اضافه و یک ربع مواد را با یک قاشق چوبی هم بزنید.

گام 10

سپس درب قابلمه را بگذارید و ۱۰ دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


من میترسم