رولت برنج


رولت برنج

رولت برنج، یک نوع غذای کره ای می باشد که با توجه به مواد اصلی آن، باب سلیقه ما ایرانی ها نیز است. برنج که جزو مواد اصلی این نوع غذای خوشمزه و معروف کره ای می باشد، هر روز و به خصوص در وعده ناهار ما ایرانیان سرو می ‌شود. از این رو برای ایجاد تنوع و امتحان کردن غذای بین المللی که شباهت بسیاری نیز با انواع غذاها و فرهنگ خاص ما دارد، خالی از لطف...

رولت برنجروش طبخ این نوع رولت برنج، جزو محبوب ترین و معروف ترین انواع پخت برنج در میان مردم آسیا می باشد‌ این نوع غذا برای افرادی که علاقه شدیدی به برنج دارند نیز با متفاوت بودن نوع سرو و طبخ آن، تنوع غذایی بسیار جالبی را به دنبال خواهد داشت. پیشنهاد می کنیم که حتما این نوع غذای خاص و خوشمزه کره‌ای را در منزل طبخ کنید و از طعم و تفاوت مزه آن لذت ببرید.

مواد لازم

برنج: ۲ پیمانه تخم مرغ: ۶ عدد سیر: ۲ حبه روغن کنجد: ۱ قاشق غذاخوری سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری پنیر ورقه ای: به مقدار لازم نمک: به مقدار لازم

مراحل

گام 1

ابتدا برنج را آماده و کته طبخ کنید.

گام 2

سیرها را نگینی خرد کنید و در ماهی تابه با روغن کنجد کمی تفت دهید.

گام 3

سپس برنج پخته شده را نیز به ماهی تابه اضافه و مخلوط کنید.

گام 4

سس سویا و نمک را نیز افزوده و مواد را خوب مخلوط کنید.

گام 5

تخم مرغ ها را در یک کاسه بریزید و با یک چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شود.

گام 6

در یک ماهی تابه دیگر کمی روغن بریزید و تخم ‌مرغ ها را در آن ریخته و پهن کنید.

گام 7

وقتی یک طرف تخم مرغ ها پخته شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز خودش را بگیرد و پخته شود.

گام 8

حالا مواد برنج را بر روی لایه تخم مرغ بریزید و با کمک تا کفگیر آن را رول کنید.

گام 9

پنیر ورقه ای را نیز بر روی رولت گرم بگذارید تا آب شود.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انتقاد نماینده کنگره آمریکا از حمایت بی، چون و چرای واشنگتن از رژیم صهیونیستی