رولت برنج
رولت برنج، یک نوع غذای کره ای می باشد که با توجه به مواد اصلی آن، باب سلیقه ما ایرانی ها نیز است. برنج که جزو مواد اصلی این نوع غذای خوشمزه و معروف کره ای می باشد، هر روز و به خصوص در وعده ناهار ما ایرانیان سرو می شود. از این رو برای ایجاد تنوع و امتحان کردن غذای بین المللی که شباهت بسیاری نیز با انواع غذاها و فرهنگ خاص ما دارد، خالی از لطف...
مواد لازم
برنج: ۲ پیمانه تخم مرغ: ۶ عدد سیر: ۲ حبه روغن کنجد: ۱ قاشق غذاخوری سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری پنیر ورقه ای: به مقدار لازم نمک: به مقدار لازممراحل
گام 1ابتدا برنج را آماده و کته طبخ کنید.
سیرها را نگینی خرد کنید و در ماهی تابه با روغن کنجد کمی تفت دهید.
سپس برنج پخته شده را نیز به ماهی تابه اضافه و مخلوط کنید.
سس سویا و نمک را نیز افزوده و مواد را خوب مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را در یک کاسه بریزید و با یک چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شود.
در یک ماهی تابه دیگر کمی روغن بریزید و تخم مرغ ها را در آن ریخته و پهن کنید.
وقتی یک طرف تخم مرغ ها پخته شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز خودش را بگیرد و پخته شود.
حالا مواد برنج را بر روی لایه تخم مرغ بریزید و با کمک تا کفگیر آن را رول کنید.
پنیر ورقه ای را نیز بر روی رولت گرم بگذارید تا آب شود.