طرز تهیه ترشک کیوی


طرز تهیه ترشک کیوی

ترشک کیوی یکی از انواع خوردنی های بسیار خوشمزه و ساده ایرانی است که مناسب علاقمندان خوراکی های ترش مزه می باشد

طرز تهیه ترشک کیوی
مواد لازم ترشک کیوی
کیوی ۵۰۰ گرم
آب ۲ لیوان
شکر ½ لیوان
جوهر لیمو ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه ترشک کیوی

مرحله اول

برای تهیه ترشک کیوی خوشمزه به روش خانگی ابتدا پوست کیوی ها را جدا می کنیم، سپس آنها را به صورت ورقه ای نازک خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه ۲ لیوان آب را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد قرار داده و اجازه می دهیم آب سریعتر به نقطه جوش برسد. پس از اینکه آب جوش آمد، نمک را به همراه جوهر لیمو به قابلمه اضافه کرده و کمی هم می زنیم تا نمک به طور کامل حل شود.

مرحله سوم

پس از گذشت ۱ دقیقه شکر را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم آب به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد. پس از گذشت این زمان به آرامی کیوی ها را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم نرم شوند.

مرحله چهارم

پس از گذشت ۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه اجازه می دهیم تا ترشک با دمای محیط یکسان شود، سپس آنرا به همان صورت سرو می کنیم. در صورت تمایل می توانیم ترشک را درون یخچال قرار دهیم تا خنک شود، سپس سرو کنیم.

منبع :_r_sh_sh

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


آموزش بافت یقه هفت