خشک کردن آفتابی میوه ها و سبزی ها


خشک کردن آفتابی میوه ها و سبزی ها

دسته: مهندسی کشاورزی و دامپروری ویراستار تدریجی: فرانک صحرایی - - میوه های خشک شده گروهی از مواد غذایی هستند که به علت مغذی بودن و خوشمزگی، آب نب...

ویراستار تدریجی: فرانک صحرایی

میوه های خشک شده گروهی از مواد غذایی هستند که به علت مغذی بودن و خوشمزگی، آب نبات طبیعی نامیده می شوند. کاهش رطوبت در حین خشک شدن موجب افزایش مزه و عطر و طعم آنها می شود. متاسفانه در بیشتر نقاط کشور این روش نگهداری مواد غذایی هنوز هم به صورت سنتی انجام می شود...

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه کتاب

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


چه عواملی باعث می‌شود نتیجه انتخابات آمریکا غیرقابل پیش‌بینی باشد؟