خشک کردن آفتابی میوه ها و سبزی ها
دسته: مهندسی کشاورزی و دامپروری ویراستار تدریجی: فرانک صحرایی - - میوه های خشک شده گروهی از مواد غذایی هستند که به علت مغذی بودن و خوشمزگی، آب نب...
ویراستار تدریجی: فرانک صحرایی
میوه های خشک شده گروهی از مواد غذایی هستند که به علت مغذی بودن و خوشمزگی، آب نبات طبیعی نامیده می شوند. کاهش رطوبت در حین خشک شدن موجب افزایش مزه و عطر و طعم آنها می شود. متاسفانه در بیشتر نقاط کشور این روش نگهداری مواد غذایی هنوز هم به صورت سنتی انجام می شود...
میوه های خشک شده گروهی از مواد غذایی هستند که به علت مغذی بودن و خوشمزگی، آب نبات طبیعی نامیده می شوند. کاهش رطوبت در حین خشک شدن موجب افزایش مزه و عطر و طعم آنها می شود. متاسفانه در بیشتر نقاط کشور این روش نگهداری مواد غذایی هنوز هم به صورت سنتی انجام می شود...