شیرینی بدون پختن یا کوکی‌های تابستانی


شیرینی بدون پختن یا کوکی‌های تابستانی

شیرینی بدون پختن، می‌تواند یکی از نوستالژی‌های کودکی و حتی بزرگسالی همه ما باشد. این دستور شیرینی، ترکیبی از طعم کره بادام‌زمینی شکلاتی کلاسیک و بافت جویدنی و کدر است.

شیرینی بدون پختن یا کوکی‌های تابستانی

شیرینی بدون پختن، می‌تواند یکی از نوستالژی‌های کودکی و حتی بزرگسالی همه ما باشد. این دستور شیرینی، ترکیبی از طعم کره بادام‌زمینی شکلاتی کلاسیک و بافت جویدنی و کدر است.
من تقریبا مطمئنم که یکی از ساده‌ترین کوکی‌های روی کره زمین برای تهیه است!
به این شیرینی، «کوکی‌های پخته‌نشده» می‌گوییم که البته کمی خنده‌دار است، چون پخته می‌شوند. شاید باید آن‌ها را «کوکی‌های تابستانی» بنامیم، چون روزهایی هستند که ما یک کلوچه می‌خواهیم اما آنقدر هوا گرم است که هیچ‌کس نمی‌خواهد به مدت طولانی فر را روشن کند. درست است؟

به این شیرینی، «کوکی‌های پخته‌نشده» می‌گوییم که البته کمی خنده‌دار است، چون پخته می‌شوند. شاید باید آن‌ها را «کوکی‌های تابستانی» بنامیم.


شیرینی بدون پختن آسان
از زمانی که به خاطر دارم، کلوچه‌های جو دوسر درست می‌کردم. این یکی از اولین چیزهایی است که در کودکی یاد گرفتم که آن را درست کنم و آن را در آخر برای خانواده‌ام درست می‌کردم. می‌توانید این کوکی‌ها را خودتان بپزید یا به فرزندتان یاد بدهید چون درست کردن آن خیلی ساده است.
بچه‌ها همیشه هوس یک چیز شیرین را دارند، بنابراین لازم است در کمترین زمان چنین چیزی را برایشان آماده کنید. به‌علاوه بجز بچه‌ها همه اعضای خانواده آن‌ها را دوست خواهند داشت و از طعمشان لذت می‌برند. در این‌باره مطمئن باشید.

بیشتر بخوانید: آموزش آداب معاشرت غذا خوردن به کودکان

طعم‌های شکلاتی و کره بادام‌زمینی
کمی کاکائو و کره بادام‌زمینی در شیرینی مختص بچه‌ها ترکیبی است که هرگز نمی‌توانید در برابر آن مقاومت کنید! هیچ‌کس نمی‌تواند.

بیشتر بخوانید: شیرینی برای کودکان، طرز تهیه کوکی ژله ای

شیرینی بدون پختن یا کوکی‌های تابستانی

مواد لازم برای شیرینی بدون پختن

قند کره شیر پودر کاکائو شیرین‌نشده وانیل جو پرک کره بادام‌زمینی


تعداد وعده‌های غذایی
29عدد

بیشتر بخوانید: پختن غذا در ظروف سفالی، با پنج فایده آن آشنا شوید

زمان آماده‌سازی

5دقیقه


زمان پخت

8 دقیقه


زمان استراحت

20دقیقه

بیشتر بخوانید: چگونه به کودک خود غذا بدهیم؟

مواد لازم برای شیرینی بدون پختن

یک‌دوم فنجان (113گرم) کره شور 1و سه‌چهارم فنجان (350 گرم) شکر گرانول یک‌سوم فنجان (32 گرم) پودر کاکائو شیرین‌نشده یک‌دوم فنجان (120 میلی‌لیتر) شیر 1قاشق چایخوری عصاره وانیل دوسوم فنجان (160 گرم) کره بادام‌زمینی خامه‌ای 3فنجان (275گرم) جو پرک (از جوهای کهنه استفاده نکنید) کوکی‌ها را در ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد لوبیا، از این آسان‌تر نداریم!

شیرینی بدون پختن یا کوکی‌های تابستانی

چگونه کوکی‌ها را بدون پخت درست کنیم؟
کاغذهای روغنی را روی یک ظرف یا روی یک سطح تمیز پهن کنید. این ورقه‌ها باید فضایی برای 29کوکی داشته باشند.
سپس در یک قابلمه 2.5 تا 3لیتری شکر، کره، پودر کاکائو و شیر را با هم مخلوط کنید.


شیرینی بدون پختن یا کوکی‌های تابستانی
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید (من دوست دارم از بزرگ‌ترین شعله روی اجاق گاز استفاده کنم) و شروع به هم زدن کنید. این مخلوط را مرتب هم بزنید تا به جوش بیاید، سپس وقتی به جوش آمد، هم زدن را متوقف کنید و بگذارید 1دقیقه بجوشد.


شیرینی بدون پختن یا کوکی‌های تابستانی
مخلوط را از روی حرارت بردارید و بلافاصله وانیل، کره بادام‌زمینی و بلغور جو دوسر را به آن اضافه کنید. این مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
مخلوط را روی کاغذهای روغنی بریزید و هر بار به اندازه 2قاشق غذاخوری از آن روی کاغذ پهن کنید.
اجازده بدهید کوکی‌ها خودشان را بگیرند و در دمای اتاق استراحت کنند. زمان لازم برای استراحت آن‌ها حدود 20 تا 30دقیقه است.


شیرینی بدون پختن یا کوکی‌های تابستانی
کوکی‌ها در یخچال، سریع‌تر خودشان را می‌گیرند، پس اگر می‌خواهید می‌توانید آن‌ها را در یخچال بگذارید. پس از این مرحله، کوکی‌ها را در دمای اتاق و در ظرف دربسته نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ سبزیجات، مقوی و آسان

شیرینی بدون پختن یا کوکی‌های تابستانی

نکاتی برای پخت کوکی‌های بلغور جو دوسر
درباره درست کردن این کوکی‌ها نکاتی وجود دارد که خوب است شما هم آن‌ها را بدانید:

مخلوط را فقط به جوش نیاورید، باید کامل قل‌قل کند و بتوانید حباب‌های داخل آن را ببینید. از جوهای کهنه استفاده نکنید، به نظر من جو دوسر سریع ضروری است. اگر از جو کهنه استفاده کنید کوکی‌ها کاملا یکسان تنظیم نمی‌شوند و سفت می‌شوند.
اگر کوکی‌های شما کمی خیس هستند، دفعه بعد 15ثانیه بیشتر مخلوط را بجوشانید، اگر خشک شده‌اند، دفعه بعد 15ثانیه کمتر آن بجوشانید.
اگر کوکی‌های شما کمی خیس هستند، دفعه بعد 15ثانیه بیشتر مخلوط را بجوشانید، اگر خشک شده‌اند، دفعه بعد 15ثانیه کمتر آن بجوشانید. مدت زمانی که مایع به جوش می‌آید تعیین می‌کند که کوکی‌ها چطور خشک شوند. من کره بادام‌زمینی خامه‌ای را ترجیح می‌دهم، اما اگر کره بادام‌زمینی ترد را دوست دارید، می‌توانید از آن استفاده کنید، فقط یک‌چهارم فنجان اضافه کنید تا قوام آن تحت تاثیر قرار نگیرد. از کره واقعی استفاده کنید و هرگز از مارگارین استفاده نکنید چون طعم بدی دارد که روی طعم کوکی‌ها تاثیر می‌گذارد و آب می‌اندازد بنابراین نتیجه نهایی خوب نخواهد بود.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه کیک و شیرینی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


بهترین و زیباترین شعر درباره جشن خودکار برای کلاس سوم و چهارم ابتدایی