دستور پخت دسر طالبی بدون بستنی با پودر ژلاتین و خامه صبحانه


دستور پخت دسر طالبی بدون بستنی با پودر ژلاتین و خامه صبحانه

طرز تهیه مرحله به مرحله دسر طالبی با خامه و پودر ژلاتین خوشمزه مخصوص روزهای گرم تابستان

دستور پخت دسر طالبی بدون بستنی با پودر ژلاتین و خامه صبحانه

مواد لازم برای دسر طالبی

آب طالبی 3 لیوان آب سرد 1/2 لیوان خامه صبحانه 100 گرم پودر ژلاتین 3 قاشق غذا خوری شکر به میزان لازم رنگ خوراکی سبز در صورت تمایل به میزان لازم


1. طرز تهیه دسر طالبی خوشمزه با ژلاتین و خامه
مرحله اول: آماده سازی طالبی: ابتدا طالبی را پوست گرفته و با هر وسیله ای که در دسترس دارید آن را پوره کنید.

2. مرحله دوم: آماده سازی ژلاتین
ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد بریزید و روی بخار آب کتری قرار دهید تا شفاف شود.

3. مرحله سوم: افزودن شکر
به میزان مورد نظر شکر و رنگ خوراکی را به طالبی بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا حل شود.

4. مرحله چهارم: افزودن خامه
حالا خامه صبحانه را هم می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود.

5. مرحله پنجم: افزودن پودر ژلاتین
حالا ژلاتین آماده شده را هم به مواد افزوده و خوب مخلوط می کنیم.

6. مرحله ششم: ریختن دسر داخل قالب
این دسر را داخل قالب مخصوص طرح دار و یا ظرف های یک نفره سرو ریخته و داخل یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد.

7. مرحله آخر: سرو دسر طالبی
قالب را داخل سینی آب داغ قرار دهید تا از دور تا دور دسر کمی شل شود. حالا ظرف زیبایی را روی ظرف دسر گذاشته و دسر را برگردانید و با برش میوه و یا گل آن را تزئین کنید.

منبع: آشپزی لذت بخش

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فال روزانه پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403