دستور پخت فالوده شیرازی اصل و خوشمزه خانگی با نشاسته گندم و گلاب


دستور پخت فالوده شیرازی اصل و خوشمزه خانگی با نشاسته گندم و گلاب

طرز تهیه فالوده شیرازی با نشاسته گندم خوشمزه و خوش عطر به روش بازاری

دستور پخت فالوده شیرازی اصل و خوشمزه خانگی با نشاسته گندم و گلاب

مواد لازم برای فالوده

نشاسته گندم 100 گرم شکر 140 گرم آب 150 میلی لیتر آب ولرم 800 میلی لیتر گلاب 2 قاشق غذا خوری

1. طرز تهیه فالوده شیرازی با نشاسته
مرحله اول آماده سازی شربت فالوده: ابتدا آب و شکر را با هم مخلوط می کنیم و داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید به مدت 5 دقیقه زمان می دهیم تا کمی غلیظ شود.

2. مرحله دوم: خنک کردن شربت
حالا شربت را داخل ظرف فلزی ریخته گلاب را به آن می افزاییم و شربت را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم.

3. مرحله سوم: آماده سازی رشته های فالوده
نشاسته را با نیمی از آب ولرم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود.

4. مرحله چهارم: پخت نشاسته
حالا باقی مانده آب را روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید، بعد مخلوط نشاسته و آب را به آن می افزاییم و تا جایی مخلوط می کنیم تا مواد کاملا سفت شده و در گوشه ای از قابلمه بتوان آن را جمع کرد.

5. مرحله پنجم: تهیه فالوده
مواد که کمی از حرارت افتاد آن را داخل قیف با ماسوره خیلی ریز می ریزیم.

6. مرحله ششم: شکل دادن به فالوده
در این مرحله کاسه ای را از آب و یخ پر می کنیم و مواد را از قیف و ماسوره آماده شده عبور می دهیم تا داخل آب یخ بریزد. حالا فالوده را به شربت داخل فریزر انتقال دهید و دوباره داخل فریزر بگذارید تا رشته ها کاملا یخ بزنند.

7. مرحله آخر: سرو فالوده
حالا فالوده را داخل ظرف های زیبایی ریخته و با شربت آلبالو و برشی از لیمو ترش تزئین و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه فالوده شیرازی در خانه

فالوده را با اسانس زعفران، گل نسترن و یا گلاب سرو کنید. از ریز ترین ماسوره ممکن برای تهیه رشته های فالوده استفاده کنید. برای تهیه فالوده از نشاسته گل استفاده کنید.

منبع: آشپزی لذت بخش

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


اوکراین درباره وقوع جنگ جهانی سوم هشدار داد