کاظمی‌پور: اتفاقات خوبی در ورزش بانوان رقم خورده/ پولادگر: عملکرد ورزش قهرمانی ایران در میادین بین‌المللی قابل قبول بوده/ کلهر: احیای اخلاق از وظایف اصلی ماست


کاظمی‌پور: اتفاقات خوبی در ورزش بانوان رقم خورده/ پولادگر: عملکرد ورزش قهرمانی ایران در میادین بین‌المللی قابل قبول بوده/ کلهر:  احیای اخلاق از وظایف اصلی ماست

معاونان وزیر ورزش و جوانان در نشست با اعضای فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی به اظهارنظر پرداختند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان؛ مریم کاظمی پور در نشست نمایندگان فراکسیون راهبردی و ورزش مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با حمایت هایی که در مجموعه وزارت ورزش ‌وجوانان از بانوان ورزشکار صورت گرفت توانستیم اتفاق های خوبی را در بخش بانوان در حوزه اعتبارات داشته باشیم .

وی با اشاره به دستاوردهای مثبت سفرهای استانی در بخش بانوان گفت: در این سفرها سعی کردیم به زیرساخت‌های ورزشی ویژه بانوا‌ن بیشتر توجه کنیم و در این راستا قدمهای خوبی برداشتیم.

معاون توسعه ورزش بانوان در بخش دیگر صحبتهایش به ورزش قهرمانی و همگانی اشاره کرد و ابراز داشت : در این وزارتخانه علاوه بر زیر ساخت‌ها از بخش قهرمانی و همگانی که جز اولویت‌های ما بشمار می روند غافل نشدیم و چه در سفرهای استانی و چه در وزارت ورزش و جوانان همواره سعی کردیم به این دو بخش توجه ویژه داشته باشیم و درخشش بانوان در چند ماه گذشته در میادین مختلف گواه این مطلب است.
دکتر کاظمی پور ادامه داد: در بخش قهرمانی بالغ بر 1500 ورزشکار در حوزه بانوان به رویدادهای مختلف اعزام داشتیم که در اکثر میادین دخترانمان با دست پر از میادین برگشتند.
وی در ادامه به حضور داوران و مربیان در مسابقات مختلف اشاره کرد و افزود: حدود 120 اعزام داور و مربی در میادین بین المللی حضور فعال داشتند و دختران لژیونرها در رشته‌های فوتبال،فوتسال،بدمینتون و....در سطح دنیا فعالیت پررنگ دارند و از نام ایران و ایرانی دفاع می کنند.
معاون توسعه ورزش بانوان در پایان از اولین‌های ورزش بانوان در چند ماه گذشته نام برد و گفت: در بخش بانوان توانستیم چند رویدادی که برای اولین بار رخ داد را در کارنامه ورزش بانوان ثبت کنیم که از این میان می‌توان به اولین حضور تیم‌های ملی هندبال بانوان در سه رده سنی بزرگسالان ،جوانان و نوجوانان در مسابقات آسیایی و کسب بهترین نتیجه و درخشش و رکوردزنی مشکات الزهرا صفی دختر تنیسور کشورمان که معتبرترین رویدادهای بین الملی توانست بر سکوی نخست بایستد اشاره کرد.

همچنین سیدمحمد پولادگر با اشاره به دست‌آوردهای اخیر کسب شده توسط ورزشکاران ایران اظهار داشت: اتفاقات خوبی برای جامعه ورزش کشور به دست آمد که برخی از این موفقیت‌ها برای اولین بار حاصل شد. در رشته بوکس برای اولین بار توانستیم مدال برنز مسابقات جهانی را کسب کنیم و همچنین در رشته یخنوردی نیز برای اولین بار به مدال طلا رسیدیم.

وی افزود: تیم ملی هندبال ما توانست عنوان چهارمی را به دست آورد و به مسابقات جهانی راه پیدا کند. رکابزنان ملی‌پوش ما نیز در جایگاه سوم آسیا قرار گرفتند که واقعا این نتیجه بی نظیر بود.
معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان گفت: کاروان ورزشی ایران در مسابقات المپیاد ناشنوایان که در برزیل برگزار شد عنوان سومی را به دست آورد که نسبت به دوره‌های قبل پیشرفت چشم‌گیری داشتند و توانستند پرچم ایران را بارها به اهتزاز درآورند. عملکرد ورزش قهرمانی ایران در میادین بین‌المللی قابل قبول بوده است و برنامه‌ریزی که در وزارت ورزش و جوانان صورت گرفته چشم‌انداز روشنی را جلوی راه ورزش ایران قرار داده است.
در نهایت هم سینا کلهر اظهار داشت: زنده نگاه داشتن و احیا اخلاق و فتوت جوانمردی در جامعه ماموریت و وظیفه اصلی ما است که از طریق دوره های اخلاق حرفه ای و مربیان فرهنگی در تمامی فدراسیون ها و هیات های ورزشی مورد پیگیری است که قرار است در مراسم رسم جوانمردی در هفته آینده که در استان ها برگزار میشود از ورزشکار و پهلوان اخلاقی استان شود.
معاون وزیر ورزش و جوانان ادامه داد : حوزه چهره های ورزشی و نامداران ورزشی از دیگر مسائل مورد اهمیت این حوزه می باشد که در این راستا کانون چهره های ورزشی جهت تحلیل و بزرگداست مقام ورزشکاران شناخته شده در جامعه تشکیل شده است.
همچنین پیگیری مسائل فرهنگی ورزش از پناهندگی ورزشکاران تا دوپینگ و ..... از دیگر موارد مورد اهمیت است که جهت پیشبرد آن ذیل موارد سفیران و سکوهای فرهنگی طرح های اجرایی و عملیاتی ای در نظر گرفته شده است.
کلهر یاداوری کرد ورود بانوان به ورزشگاه ها یکی از مهم ترین مسائل است که در در بازیهای ملی شاهد عملی شدن این اتفاق بوده ایم و بدلیل فقدان زیر ساخت ها در ورزشگاه ها، با ورود بانوان به ورزشگاه ها در بازیهای داخلی و باشگاهی با چالش مواجه هستیم که برای رفع آن نیازمند حمایت های نمایندگاه محترم مجلس هستیم.
معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی با اشاره به تاثیر ورزش در سلامت و نشاط اجتماعی گفت: متاسفانه آمار ورزش همگانی در جامعه ما ۲۵ درصد است و نزدیک به ۷۵ درصد جامعه ورزش نمیکنند و با فقر حرکتی مواجه هستیم که رفع آن نیازمند نگاه و اعتبارات ویژه به فدراسیون ورزش همگانی است.
وی با اشاره به ۶۵ انجمن فعال در فدراسیون ورزش همگانی افزود: در راستا توسعه ورزش همگانی ۳ طرح ملی همیاران ورزشی، احیا و احداث جاده های تندرستی و بازی راه ها در حال اجرا است.
دکتر کلهر در پایان به اهمیت ورزش روستایی و عشایری، خانه های ورزش روستایی و جشنواره های نوروزی که نبازمند حمایت های مالی نمایندگان هستند، اشاره کرد و گفت: در این حوزه برای اولین بار دوره رقابت ورزشی جام پرچم را برگزار کردیم که از ۳۷ هزار روستای دارای دهیار ۳۰ هزار تیم در سامانه مینی فوتبال که ۳۶۰ هزار ورزشکار هستند، ثبت نام کردند و از تیرماه مسابقات مینی فوتبال در هزار و هفتاد بخش کشور آغاز میشود و بعنوان بزرگترین رویداد ورزشی سازماندهی شده است.
انتهای پیام

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه ورزش بانوان

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


می دانستید مادر ترانه علیدوستی یک هنرمند معروف است؟ | شباهت جالب ترانه علیدوستی به مادر...