رسپی اسموتی توت فرنگی و چند خوشمزه دیگر
شاید خیلی از ما عاشق کیک توتفرنگی و پای توت فرنگی تازه باشیم، اما با توت فرنگی میتوانیم خوراکیهای خوشمزه زیادی درست کنیم. در این مقاله با ما همراه باشید تا با چند رسپی توتفرنگی آشنا شوید.
شاید خیلی از ما عاشق کیک توتفرنگی و پای توت فرنگی تازه باشیم، اما با توت فرنگی میتوانیم خوراکیهای خوشمزه زیادی درست کنیم. در این مقاله با ما همراه باشید تا با چند رسپی توتفرنگی آشنا شوید.
رسپی اسموتی توت فرنگی و چند خوشمزه دیگر
در ادامه، شما را با چند رسپی توتفرنگی آشنا میکنیم:
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع اسنک های خوشمزه، برای مامان ها
1- میوه با دانه خشخاش
مواد لازم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پوره توت فرنگی برای نوزاد
آماده کردن میوه با دانه خشخاش
در یک کاسه کوچک، 5ماده اول را مخلوط کنید. روغن را کمکم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. دانههای خشخاش را هم به آن بیفزایید و اجازه بدهید 1ساعت بماند.
در یک کاسه بزرگ، میوهها را با هم ترکیب کنید، سپس به بقیه مواد بیفزایید.
ارزش غذایی
1 فنجان از این رسپی دارای این ارزشهای غذایی است: 129کالری، 7گرم چربی چربی اشباع ندارد، کلسترول ندارد، 51میلیگرم سدیم، 19گرم کربوهیدرات، 14گرم قند، 2گرم فیبر، 1گرم پروتئین.
بیشتر بخوانید: فواید توت فرنگی برای بدن
2- مخلوط خنک و گوارای هندوانه-توتفرنگی
مواد لازم
طرز تهیه مخلوط خنک و گوارای هندوانه-توتفرنگی
1 فنجان آب، 1/4 فنجان آب لیمو، 6فنجان هندوانه، 1فنجان توتفرنگی، یکسوم فنجان شکر و سهچهارم قاشق چایخوری نعناع را در مخلوطکن بریزید.
آن را تا زمانی که یکدست شود مخلوط کنید. سپس به یک پارچ بزرگ انتقال دهید. این کار را با آب باقیمانده، آب لیمو، میوه، شکر و نعنا هم تکرار کنید.
این مخلوط را به مدت یک ساعت یا تا زمانی که سرد شود، در یخچال قرار دهید. در صورت تمایل، از طریق یک صافی مشبک فشار دهید. آن را با قاچهای هندوانه و برگ نعنا سرو کنید.
بیشتر بخوانید: خوراکی خنک تابستانی، اسموتی هندوانه
ارزش غذایی
1فنجان مخلوط خنک و گوارای هندوانه-توتفرنگی این ارزش غذایی را دارد:
119کالری، چربی و چربی اشباع ندارد، کلسترول ندارد، 2میلیگرم سدیم، 30گرم کربوهیدرات، 26گرم قند، 1گرم فیبر، 1گرم پروتئین.
3- سالاد میوه آناناس نعناعی
مواد لازم
طرز تهیه سالاد میوه آناناس نعناعی
میوهها را در یک کاسه بزرگ بریزید. در یک کاسه دیگر، بقیه مواد را مخلوط کنید. به آرامی مواد داخل این دو کاسه را با هم مخلطو کنید. تا زمان سرو، آن در یخچال قرار دهید.
بیشتر بخوانید: روز جهانی شیرینی پزی، همیشه شیرینکام باشی
ارزش غذایی
سهچهارم فنجان از سالاد میوه آناناس نعناعی، این ارزش غذایی را دارد:
99کالری، چربی و چربی اشباع ندارد، کلسترول ندارد، 4میلیگرم سدیم، 26گرم کربوهیدرات، 21گرم قند، 2گرم فیبر، 1گرم پروتئین.
4- دارچین-توتفرنگی
مواد لازم
بیشتر بخوانید: شیرینی بدون پختن یا کوکیهای تابستانی
طرز تهیه سالاد میوه آناناس نعناعی
در یک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت متوسط آب کنید. شکر قهوهای، آبلیمو و دارچین را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود. توتفرنگی را اضافه کنید؛ حدود 2دقیقه دیگر آن را بپزید تا نرم شود. آن را با بستنی سرو کنید و رویش پودر لیمو بریزید.
بیشتر بخوانید: خوردن آناناس در بارداری، ده فایده دارد
ارزش غذایی سالاد میوه آناناس نعناعی
یکدوم فنجان بستنی با 3قاشق غذاخوری از مواد دیگر سالاد میوه آناناس نعناعی، این ارزش غذایی را دارد.
216 کالری، 10گرم چربی (6 گرم چربی اشباعشده)، 37میلیگرم کلسترول، 79میلیگرم سدیم، 30گرم کربوهیدرات، 24گرم قند، 2گرم فیبر، 3گرم پروتئین.