طرز تهیه کشمش پلو با مرغ ساده مازندرانی


طرز تهیه کشمش پلو با مرغ ساده و خوشمزه به سبک مازندرانی

طرز تهیه کشمش پلو با مرغ ساده مازندرانی

مواد لازم برای تهیه کشمش پلو مازندرانی

برنج ۴ پیمانه مرغ سینه یا ران ۳ عدد کشمش ۱ پیمانه پیاز ۱ عدد کره ۵۰ گرم زعفران به مقدار لازم رب نارنج یا انار نصف پیمانه نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و برگ بو به مقدار لازم

مرحله اول ( پخت مرغ )
مرغ ها را داخل تابه با مقداری کره خوب سرخ می کنیم سپس از تابه خارج کرده و داخل همان ماهیتابه پیاز را نگینی خرد کرده تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس زعفران و رب نارنح یا رب انار را اضافه و مقداری تفت می دهیم و در آخر مرغ های سرخ شده را داخل قابلمه می گذاریم و ۱ لیوان آبجوش ریخته و می گذاریم تا مرغ ها خوب پخته شوند.

مرحله دوم ( تفت کشمش )
کشمش ها را با مقداری آب خیس کرده و آبکش می کنیم داخل تابه کره ریخته و کشمش ها را با مقداری کره تفت می دهیم و در تابه می گذاریم تا کشمش ها نرم شوند.

مرحله آخر
برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کنید و سپس آبکش کرده و کشمش از قبل تفت خورده را لا به لای برنج ریخته و دم می گذاریم وقتی کشمش پلو دم کشید روی آن کره یا روغن حیوانی ریخته و در ظرف کشیده و با مرغ های پخته شده سرو می کنیم. نوش جان

نکات و فوت و فن های کشمش پلو با مرغ

می توان از رب گوجه فرنگی نیز برای مرغ استفاده کرد. در اواخر پخت مقداری آب نارنج نیز به مرغ بزنید. به دلخواه مقداری زرشک با کشمش تفت بدهید. در زمان پخت کشمش دربش را فقط برای دو دقیقه بزارید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود آهنگ خاص و بی نظیر اجتماعی سارینا از شاهین نجفی