موردی از تب کریمه کنگو در گیلان مشاهده نشده است
منبع خبر /
مهر /
گیلان /
02-03-1401
منبع خبر
/
مهر /
گیلان
رشت- مدیر کل دامپزشکی گیلان با هشدار به شهروندان برای مراقبت و رعایت بهداشت فردی در جلوگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو، گفت: تاکنون موردی در گیلان مشاهده نشده است.
به گزارش خبرنگار مهر، سهراب عاقبتی شامگاه در گفتگو با بخش خبر شبکه باران با هشدار به شهروندان نسبت به شیوع تب کریمه کنگو، اظهار کرد: این بیماری توسط ویروس منتقل میشود.
وی با بیان اینکه مهمترین علائم این بیماری تب است که معمولاً به صورت خونریزی در انسانها نمایان میشود، افزود: تاکنون موارد ابتلاء به این بیماری در استان گیلان گزارش نشده است.
مدیر کل دامپزشکی گیلان با اشاره به علائم این بیماری در دامها، گفت: تب و بی اشتهایی تنها علامتهای شایع در دامها است و هیچ واکسنی برای آن وجود ندارد تا از آن شیوع این بیماری پیشگیری کنیم.
وی با تأکید بر لزوم رعایت بهداشت فردی برای جلوگیری از ابتلاء به این بیماری، تصریح کرد: تب کریمه کنگو برای عامه مردم خطرناک نبوده و تنها افرادی که با دام زنده سر و کار و یا فرآوردههای خام دامی دارند باید مراقبت بیشتری انجام دهند.
عاقبتی ادامه داد: شهروندان برای احتیاط بیشتر، گوشت قرمز مصرفی خود را از مراکز مجاز عرضه فرآوردههای خام دامی که تحت نظارت دامپزشکی است تهیه و دست کم ۲۴ ساعت قبل از مصرف، در یخچال نگهداری کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، سهراب عاقبتی شامگاه در گفتگو با بخش خبر شبکه باران با هشدار به شهروندان نسبت به شیوع تب کریمه کنگو، اظهار کرد: این بیماری توسط ویروس منتقل میشود.
وی با بیان اینکه مهمترین علائم این بیماری تب است که معمولاً به صورت خونریزی در انسانها نمایان میشود، افزود: تاکنون موارد ابتلاء به این بیماری در استان گیلان گزارش نشده است.
مدیر کل دامپزشکی گیلان با اشاره به علائم این بیماری در دامها، گفت: تب و بی اشتهایی تنها علامتهای شایع در دامها است و هیچ واکسنی برای آن وجود ندارد تا از آن شیوع این بیماری پیشگیری کنیم.
وی با تأکید بر لزوم رعایت بهداشت فردی برای جلوگیری از ابتلاء به این بیماری، تصریح کرد: تب کریمه کنگو برای عامه مردم خطرناک نبوده و تنها افرادی که با دام زنده سر و کار و یا فرآوردههای خام دامی دارند باید مراقبت بیشتری انجام دهند.
عاقبتی ادامه داد: شهروندان برای احتیاط بیشتر، گوشت قرمز مصرفی خود را از مراکز مجاز عرضه فرآوردههای خام دامی که تحت نظارت دامپزشکی است تهیه و دست کم ۲۴ ساعت قبل از مصرف، در یخچال نگهداری کنند.
کد خبر 5496706
حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گیلان
برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!