طرز تهیه حلیم شیر اصفهانی با بلغور گندم و گوشت


طرز تهیه حلیم شیر اصفهانی با بلغور گندم و گوشت

طرز تهیه حلیم شیر اصفهانی با بلغور گندم و گوشت خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه حلیم شیر اصفهانی با بلغور گندم و گوشت

مواد لازم برای تهیه حلیم شیر با بلغور گندم

بلغور گندم ۱٫۵ لیوان شیر ۲ لیوان گوست گوسفندی ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد برگ بو ۲ عدد کره ۷۵ گرم دارچین و هل به مقدار لازم

مرحله اول ( پخت گوشت )

ابتدا داخل قابلمه با حجم مناسب کمی روغن ریخته سپس گوشت ها را کمی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد سپس پیاز را ۴ قاچ کرده به همراه برگ بو و دارچین و هل و زردچوبه اضافه می کنیم و چند لیوان آبجوش می ریزیم و در قابلمه را می گذاریم تا گوشت خوب پخته شود. (اگر زمان کافی نداشتید از زودپز استفاده کنید)

مرحله دوم ( پخت بلغور )

بلغور گندم را بمدت ۱۲ ساعت از قبل خیس کنید. داخل قابلمه ریخته و به آن آب اضافه کنید و حرارت گاز را کم کرده و ۱ الی ۲ ساعت زمان بدهید تا بلغور ها خوب پخته شوند حتما در حین پخت هم بزنید تا بلغور ها ته نگیرد.

مرحله سوم ( میکس کردن )

گوشت ها را وقتی پخته شدند از قابلمه خارج کنید و ریش ریش کرده و یا به کمک گوشت کوب برقی میکس کنید.

بلغور گندم را وقتی خوب پخته شد و خنک شد به کمک غذاساز یا میکسر خوب له کنید و مجدد به قابلمه برگردانید.

مرحله آخر

گوشت ها و کره را به بلغور گندم اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کره ذوب شود سپس شیر سرد را به حلیم اضافه کرده و هم می زنیم سپس حرارت را کم کرده تا حلیم جا بیفتد و به غلظت دلخواه برسید. می توانید چند عدد هل و دارچین را اضافه کنید و در ظرف سرو کشیده با کنجد تزئین کنید.

نکات و فوت و فن های حلیم شیر اصفهان با بلغور

حلیم پس از سرد شدن غلیظ می شود پس زیاد رقیق نکنید.

حتما شیر را سرد اضافه کنید. بجای گوشت می توان مرغ را جایگزین کرد.

منبع: ببین و بپز

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فیلم وقاحت تمام بهاره رهنما / شوهرندارم این آقا دوست پسرم است!