طرز تهیه سس چیلی تند و شیرین رستورانی
طرز تهیه سس چیلی تند و شیرین خوشمزه و بی نظیر به روش رستورانی
مواد لازم برای تهیه سس چیلی شیرین
زنجبیل تازه رنده شده ۲ ق غذا خوری
سیر رنده شده ۴ ق غذا خوری فلفل قرمز پولکی خشک شده ۱ و ۱/۲ لیوان سس کچاپ ۶ ق غذا خوری نشاسته ذرت ۱/۴ ق غذا خوری شکر ۱ لیوان سرکه ۱/۲ لیوان آب ۱ و ۱/۸ لیوان نمک به مقدار لازممرحله اول : مخلوط کردن سیر و فلفل قرمز
ابتدا فلفل قرمز را آسیاب کنید تا پودر شود سپس با زنجبیل و سیر رنده شده مخلوط کنید و داخل قابلمه ای بریزید و نصف آب گفته شده در دستور را اضافه کنید.
مرحله دوم : جوشیدن سس
قابلمه را روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد. وقتی کنار قابلمه شروع به جوشیدن کرد و قل زده سرکه و شکر و سس کچاب را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.
مرحله سوم : نشاسته ذرت
نشاسته ذرت را با باقی مانده آب به خوبی مخلوط کنید تا نشاشته در آب باز شود و گلوله نشود. سپس نشاسته را به قابلمه سس چیلی اضافه کرده و نمک را اضافه کرده تا سس صاف و یکدستی داشته باشیم.
مرحله آخر
سس باید حدود ۵ تا ۶ دقیقه جوش بخورد تا کمی سفت شود و در نظر داشته باشید که خیلی نجوشد زیرا این سس چیلی شیرین باید مقداری رقیق و شفاف باشد. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه سس چیلی مخصوص مرغ سوخاری
اگر سویا سس در دسترس داشتید ۱ ق غذا خوری به دستور فوق اضافه کنید.
این سس را در ظرف شیشه ای درب دار ریخته و می توانید تا دو ماه در یخچال نگهداری کنید. اگر زنجبیل تازه در دسترس نداشتید از پودر آن استفاده کنید.