طرز تهیه سس چیلی تند و شیرین رستورانی 


طرز تهیه سس چیلی تند و شیرین رستورانی 

طرز تهیه سس چیلی تند و شیرین خوشمزه و بی نظیر به روش رستورانی

طرز تهیه سس چیلی تند و شیرین رستورانی 

مواد لازم برای تهیه سس چیلی شیرین

زنجبیل تازه رنده شده ۲ ق غذا خوری

سیر رنده شده ۴ ق غذا خوری فلفل قرمز پولکی خشک شده ۱ و ۱/۲ لیوان سس کچاپ ۶ ق غذا خوری نشاسته ذرت ۱/۴ ق غذا خوری شکر ۱ لیوان سرکه ۱/۲ لیوان آب ۱ و ۱/۸ لیوان نمک به مقدار لازم

مرحله اول : مخلوط کردن سیر و فلفل قرمز

ابتدا فلفل قرمز را آسیاب کنید تا پودر شود سپس با زنجبیل و سیر رنده شده مخلوط کنید و داخل قابلمه ای بریزید و نصف آب گفته شده در دستور را اضافه کنید.

مرحله دوم : جوشیدن سس

قابلمه را روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد. وقتی کنار قابلمه شروع به جوشیدن کرد و قل زده سرکه و شکر و سس کچاب را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.

مرحله سوم : نشاسته ذرت

نشاسته ذرت را با باقی مانده آب به خوبی مخلوط کنید تا نشاشته در آب باز شود و گلوله نشود. سپس نشاسته را به قابلمه سس چیلی اضافه کرده و نمک را اضافه کرده تا سس صاف و یکدستی داشته باشیم.

مرحله آخر

سس باید حدود ۵ تا ۶ دقیقه جوش بخورد تا کمی سفت شود و در نظر داشته باشید که خیلی نجوشد زیرا این سس چیلی شیرین باید مقداری رقیق و شفاف باشد. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه سس چیلی مخصوص مرغ سوخاری

اگر سویا سس در دسترس داشتید ۱ ق غذا خوری به دستور فوق اضافه کنید.

این سس را در ظرف شیشه ای درب دار ریخته و می توانید تا دو ماه در یخچال نگهداری کنید. اگر زنجبیل تازه در دسترس نداشتید از پودر آن استفاده کنید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود آهنگ دیوونم دیوونم دیوونه حال امشبمو جز تو کی میدونه احسان خواجه امیری