طرز تهیه سس چیلی تند و شیرین رستورانی 


طرز تهیه سس چیلی تند و شیرین رستورانی 

طرز تهیه سس چیلی تند و شیرین خوشمزه و بی نظیر به روش رستورانی

طرز تهیه سس چیلی تند و شیرین رستورانی 

مواد لازم برای تهیه سس چیلی شیرین

زنجبیل تازه رنده شده ۲ ق غذا خوری

سیر رنده شده ۴ ق غذا خوری فلفل قرمز پولکی خشک شده ۱ و ۱/۲ لیوان سس کچاپ ۶ ق غذا خوری نشاسته ذرت ۱/۴ ق غذا خوری شکر ۱ لیوان سرکه ۱/۲ لیوان آب ۱ و ۱/۸ لیوان نمک به مقدار لازم

مرحله اول : مخلوط کردن سیر و فلفل قرمز

ابتدا فلفل قرمز را آسیاب کنید تا پودر شود سپس با زنجبیل و سیر رنده شده مخلوط کنید و داخل قابلمه ای بریزید و نصف آب گفته شده در دستور را اضافه کنید.

مرحله دوم : جوشیدن سس

قابلمه را روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد. وقتی کنار قابلمه شروع به جوشیدن کرد و قل زده سرکه و شکر و سس کچاب را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.

مرحله سوم : نشاسته ذرت

نشاسته ذرت را با باقی مانده آب به خوبی مخلوط کنید تا نشاشته در آب باز شود و گلوله نشود. سپس نشاسته را به قابلمه سس چیلی اضافه کرده و نمک را اضافه کرده تا سس صاف و یکدستی داشته باشیم.

مرحله آخر

سس باید حدود ۵ تا ۶ دقیقه جوش بخورد تا کمی سفت شود و در نظر داشته باشید که خیلی نجوشد زیرا این سس چیلی شیرین باید مقداری رقیق و شفاف باشد. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه سس چیلی مخصوص مرغ سوخاری

اگر سویا سس در دسترس داشتید ۱ ق غذا خوری به دستور فوق اضافه کنید.

این سس را در ظرف شیشه ای درب دار ریخته و می توانید تا دو ماه در یخچال نگهداری کنید. اگر زنجبیل تازه در دسترس نداشتید از پودر آن استفاده کنید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تغییر ناگهانی چهره و اندام همایسریال پایتخت بعد 10 سال ! / هم لاغر هم خیلی پیر ! + عکس