دستور پخت ترشی لبو


دستور پخت ترشی لبو

پارسینه: طرز تهیه ترشی لبوی خانگی خوشمزه و بی نظیر با دستور آسان

دستور پخت ترشی لبو

مواد لازم برای ترشی لبو

لبو 1 کیلوگرم سرکه 2 لیوان دانه فلفل سیاه 5 عدد رزماری 1 شاخه متوسط تخم گشنیز 1 قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم

1. طرز تهیه ترشی لبوی خانگی

ابتدا لبو ها را خوب شسته، پوست بگیرید و برای دو ساعت بپزید. حالا مطابق سلیقه تان لبو ها را برش دهید یا با کاتر قالب بزنید.

2. مرحله دوم: افزودن مواد ترشی به لبو

حالا لبو های آماده شده را داخل سرکه بریزید و تخم گشنیز، نمک، فلفل، رز ماری را افزوده خوب مخلوط کنید.

3. مرحله سوم: قرار دادن ترشی در یخچال

حالا مواد آماده شده را داخل شیشه مناسب خشک و تمیزی ریخته و در یخچال بگذارید.

4. مرحله آخر: سرو ترشی لبو

این ترشی بعد از گذشت یک هفته قابل مصرف است. فقط باید در طول مصرف هم در یخچال قرار گیرد.

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه ترشی لبو

حتما از لبو های صیقلی و خوشرنگ و بدون ریشه برای این ترشی استفاده کنید. به هر شیشه ترشی یک تکه نبات اضافه کنید تا تندی ترشی را تعدیل کند.

منبع: بهترین غذاهای خانگی

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


(تصاویر) هشت حقیقت جالب در مورد اژد‌های کومودو