دستور پخت ترشی لوبیا با نعنا و ترخون


دستور پخت ترشی لوبیا با نعنا و ترخون

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز خوشمزه و خوش خوراک آسان و مرحله به مرحله

دستور پخت ترشی لوبیا با نعنا و ترخون

مواد لازم برای ترشی لوبیا

لوبیا سبز 500 گرم سبزی ترشی 200 گرم سیر 4 حبه نمک 2 قاشق غذا خوری سرکه به میزان لازم فلفل تند به میزان لازم

1. طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

برای تهیه ترشی لوبیا، ابتدا سبزی ها را شسته و اجازه دهید خشک شوند و بعد خرد کرده و آماده بگذارید.

2. مرحله دوم: آماده سازی لوبیا سبز

لوبیا های باریک را انتخاب کرده شسته و سر و ته آنها را جدا کنید.

3. مرحله سوم: پختن لوبیا سبز

حالا داخل قابلمه مناسبی آب جوش بریزید لوبیا ها را داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا لوبیا کمی نرم شود و با آب یخ آبکشی کنید.

4. مرحله چهارم: تهیه ترشی لوبیا

داخل شیشه خشک و تمیزی لوبیا ها را به همراه نمک، سیر، سبزی و فلفل داخل شیشه ریخته و داخل شیشه را با سرکه پر کنید تا جایی که روی لوبیا ها پوشیده شود.

5. مرحله آخر: روش نگهداری ترشی لوبیا

حالا شیشه را برای یک هفته در جای خشک و خنک بگذارید تا آماده شود و بعد از این زمان ترشی را در یخچال نگهداری کنید.

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

ترشی لوبیا را بعد از آماده شدن باید در جای خنک نگهداری کنید تا ترد بماند.
تمام مواد باید تمیز و خشک باشند.
از ظرف شیشه ای با درب فلزی استفاده کنید تا هم بهداشتی و هم درب آن کاملا کیپ باشد.
سبزی این ترشی ترکیب نعنا و ترخون می باشد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فال حافظ روزانه پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 با معنی و تفسیر دقیق