نماینده مجلس: ساختار بودجه کشور اصلاح می‌شود


نماینده مجلس: ساختار بودجه کشور اصلاح می‌شود

سنندج- ایرنا- نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی بر لزوم بازنگری در ساختار نظام بودجه کشور تاکید کرد و گفت: سال آینده اصلاح بنیادی و ساختاری بودجه پیش رو خواهد بود و تغییر و تحول اساسی در این حوزه صورت می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن فتحی روز پنجشنبه در دومین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه کردستان با اشاره به دغدغه های رهبر معظم انقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس، اظهار داشت: نگرانی‌های ایشان در زمینه بودجه کاملاً به جا است و به همین دلیل رویکرد نظام بودجه ریزی باید به سمت اصلاح بنیادین و ساختاری برود.

وی خواستار توجه دولت به مناطق کمتر برخوردار و استان‌های در حال توسعه از جمله کردستان شد و اضافه کرد: امیدواریم با سفر هیات دولت به استان رنگ محرومیت در منطقه کمرنگ شود.

نماینده مردم مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به تدوین برنامه پنج ساله هفتم توسعه، از دستگاه‌های اجرایی استان خواست در حوزه تخصصی خود مسائل و ظرفیت ها را شناسایی و به اطلاع نمایندگان استان برسانند.

شیوا قاسمی پور یادآور شد: در ۲۰ سال اخیر هیچ قانونی برای بخش دانش بنیان مصوب نشده بود اما امسال طرح جهش تولید در مجلس به قانون تبدیل شده است و به تحقق شعار سال کمک خواهد کرد.

وی با بیان اینکه سال‌های گذشته شعارهای سال در حد بنر باقی می ماند ولی امسال وارد مرحله عملیاتی خواهد شد، افزود: پروژه‌های نیمه تمامی که سالها بلاتکلیف باقی مانده است با اولویت بندی تکمیل شود.

قاسمی پور نگاه بخشی مدیران به یک حوزه خاص را از دلایل عقب ماندگی استان برشمرد و ادامه داد: چنین نگاهی به محرومیت استان دامن زده است.

معاون امور عمرانی استاندار کردستان هم در این نشست با اشاره به گستردگی بافت ناکارآمد شهری در استان گفت: از هفت شهر که مطالعات آن انجام گرفته ۱۲ هزار و ۷۰۰ هکتار یعنی ۳۷ درصد معادل پنج هزار هکتار مشمول بافت ناکارآمد شهری است.

شهرام ملکی افزود: پیشنهاد می‌شود این موضوع بصورت اولویت دار در جلسات آتی شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مطرح و نسبت به ساماندهی ۵۱ درصد از جمعیت استان که در این بافت ها ساکن هستند، چاره اندیشی و راهکارهای توانمندسازی این بافت ها بررسی شود.

وی تاکید کرد: این بافت ها در حوزه‌های امنیتی، آموزش و پرورش و دیگر بخش ها هم مشکلات بسیاری دارند که نیازمند مطالعات جامع است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان نیز با اشاره به اموال مازاد بسیاری که در استان وجود دارد، اظهار داشت: با فروش این موارد می‌توان فعالیت‌های بسیار ارزنده داشت.

عبدالله رشیدی‌پور اضافه کرد: تاکنون ۲۲ مورد املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی در استان اعلام شده است.

استان کردستان با یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفر جمعیت، ۱۰ شهرستان، ۳۲ شهر، ۳۱ بخش، ۸۶ دهستان و یک هزار و ۶۷۷ روستای دارای سکنه دارد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه کردستان

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


پنتاگون: اقدامی که ایران انجام داد یک حمله بی‌سابقه بود