دستور پخت جوجه چینی


دستور پخت جوجه چینی

طرز تهیه جوجه چینی خانگی و خوشمزه به سبک رستورانی در منزل

دستور پخت جوجه چینی

مواد لازم برای جوجه چینی

مرغ 500 گرم

آبلیمو 2 قاشق غذا خوری

زعفران 1 قاشق غذا خوری

نمک به میزان لازم

مواد لازم برای خمیر بنیه

تخم مرغ 2 عدد ماءالشعیر کلاسیک 1 لیوان آرد گندم 2 لیوان بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن به میزان لازم

1. طرز تهیه جوجه چینی خانگی

ابتدا سینه مرغ را به صورت نواری نازک برش می دهیم و با آبلیمو و زعفران مرغ را مزه دار می کنیم.


2. مرحله دوم: طرز تهیه خمیر بنیه

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و ادویه ها و بیکینگ پودر را به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا ماءالشعیر را به تخم مرغ ها افزوده مخلوط می کنم و بعد آرد را به تدریج اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا یک خمیر به غلظت ماست چکیده به دست آید.

3. مرحله سوم: سرخ کردن جوجه چینی

داخل تابه دیواره بلندی را تا نیمه روغن ریخته حالا مرغ ها را به کمک یک انبر داخل خمیر بنیه، زده و داخل روغن داغ سرخ می کنیم. زمان می دهیم تا مرغ کاملا مغز پخت شود.

4. مرحله آخر: سرو جوجه چینی

مرغ های سرخ شده را از داخل روغن خارج کرده و روی دستمال روغن گیر گذاشته تا روغن اضافه جذب آن شود. حالا جوجه چینی ها را در ظرف مناسبی چیده و در کنار سس های مختلف نوش جان کنید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


اندوه