دستور پخت پنیر خانگی


دستور پخت پنیر خانگی

طرز تهیه پنیر خانگی سالم و خوشمزه با دستور آسان و مرحله به مرحله

دستور پخت پنیر خانگی

مواد لازم برای پنیر خانگی

شیر 2 کیلو ماست 1 لیوان سرکه سفید 1/4 لیوان غذا خوری نمک 1 قاشق

1. طرز تهیه پنیر خانگی
ابتدا شیر را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا بعد از جوشیدن 20 دقیقه دیگر حرارت ببیند.

2. مرحله دوم: افزودن سرکه و ماست

حالا سرکه، ماست و نمک را به شیر بیفزایید و خوب مخلوط کنید. به آرامی شاهد لخته شدن شیر می شوید.

3. مرحله سوم: عبور دادن پنیر از صافی
حالا روی کاسه ای را تنظیف می گذاریم و شیر دلمه شده شده را داخل تنظیف ریخته و آن را می بندیم.

4. مرحله چهارم: قرار دادن پنیر در ظرف
حالا تنظیف حاوی شیر دلمه شده را داخل سبدی مربع یا مستطیل می گذاریم تا علاوه بر اینکه آب پنیر خارج می شود شکل ظرف را هم بگیرد و پنیر در هنگام برش دور ریز نداشته باشد.

5. مرحله پنجم: طرز تهیه آب نمک برای پنیر خانگی
به مایه ای که بعد از جدا کردن دلمه شیر باقی ماند را به خوبی نمک زده و به عنوان آب پنیر استفاده می کنیم.

6. مرحله آخر تهیه پنیر خانگی
حالا بعد از گذشت 4 ساعت پنیر آماده شده را از داخل تنظیف خارج و برش بزنید و داخل آب پنیر در یخچال نگهداری کرده و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه پنیر خانگی خوشمزه و ساده

برای از صافی عبور دادن پنیر یک تنظیف تازه و تمیز استفاده کنید. نمک آب پنیر را بنا به ذائقه تان اندازه کنید و حتما در یخچال نگهداری کنید.

منبع: آشپزی لذت بخش

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


35 تصویر زمینه دخترانه جدید از عکس های شیک کیوت و با کلاس 2022