طرز تهیه کیک تخم مرغی پف دار با فر


طرز تهیه کیک تخم مرغی پف دار با فر

طرز تهیه کیک تخم مرغی پفدار و خوشمزه با فر آسان و مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک تخم مرغی پف دار با فر

مواد لازم برای تهیه کیک یک تخم مرغی

تخم مرغ 1 عدد

شکر 3/4 پیمانه شیر 1 پیمانه روغن مایع 1/4 پیمانه آرد 1 پیمانه + 1/2 پیمانه وانیل 1/4 ق چای خوری بیکینگ پودر 1 ق چای خوری

مرحله اول ( آماده سازی )

فر را به دمای 180 درجه گرم کنید.

همه مواد را از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شوند.

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید.

مرحله دوم ( هم زدن تخم مرغ )

تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر با دور تند همزن بزنید تا کشدار و رنگش کرم شود.

مرحله سوم ( اضافه کردن شیر و روغن )

سپس شیر و روغن را اضافه کنید و با افزودن هر کدام 1 دقیقه هم بزنید.

مرحله چهارم ( فولد کردن مواد )

آرد طی سه مرحله روی مواد کیک الک کنید و با لیسک خوب فولد کنید. این مرحله را به آرامی انجام داده وگرنه کیفیت نهایی کیک کم شده و کیک خوب پف نمی کند.

مرحله پنجم ( پخت کیک )

در این مرحله با توجه به اینکه اگر برای دسر و یا چیز کیک می خواهید قالبی به قطر 18 یا 20 سانتی انتخاب کنید و اگر تنها می خواهید سرو کنید از قالب کوچک تر استفاده کنید. کف قالب را کاغذ روغنی انداخته مایع کیک را روی آن می ریزیم و سه بار به سطح می کوبیم تا هوای اضافی آن گرفته شود. سپس داخل فر بمدت 40 دقیقه قرار داده ( میزان زمان پخت به قالب بستگی دارد 30 دقیقه از زمان پخت گذشت کیک را با خلال دندان چک کنید ) و در آخر 1 دقیقه گریل را روشن کرده تا سطح کیک طلایی شود.

نکات و فوت و فن های کیک یک تخم مرغی

اگر می خواهید کیک شکلاتی یک تخم مرغی داشته باشید 2 ق غذا خوری از آرد کم کرده و 2 ق غذا خوری پودر کاکائو اضافه کنید. مایه این کیک تقریبا شل است برای جلوگیری از گلوله شدن آرد حتما آرد را با الک کردن اضافه کنید. می توان در انتها که آرد را اضافه کردید 20 ثانیه با دور کند همزن بزنید. این کیک مناسب چیز کیک و دسر می باشد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین توسط شبکه بانکی صادر شد