طرز تهیه پفیلا خانگی با طعم سرکه نمکی


طرز تهیه پفیلا خانگی با طعم سرکه نمکی

طرز تهیه پفیلا سرکه ای خوشمزه و آسان به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه پفیلا خانگی با طعم سرکه نمکی

مواد لازم برای تهیه پفیلا خانگی با طعم سرکه نمکی

یک استکان ذرت یک قاشق غذاخوری کره دو قاشق غذاخوری سرکه نمک به مقدار لازم دو قاشق غذاخوری روغن

مرحله ۱

ابتدا برگ های بلال را جدا کرده و دانه های بلال را نیز از آن جدا می کنیم. دانه های ذرت را در داخل یک ظرف ریخته و صبر می کنیم تا کمی خشک شده و رطوبت آن گرفته شود. در صورت تمایل می توانید دانه های ذرت را به شکل منجمد از فروشگاه های مواد غذایی نیز تهیه کنید.

مرحله ۲

اکنون در یک قابلمه مناسب روغن ریخته و بر روی شعله متوسط گاز قرار می دهیم. کمی صبر می کنیم تا روغن داغ شده و دانه های ذرت را به آن اضافه می کنیم. کمی نمک بر روی دانه های ذرت می ریزیم. تعداد دانه ها باید در حدودی باشد که کف قابلمه را بپوشاند و دانه ها نباید بر روی یکدیگر قرار بگیرند. سپس درب قابلمه را می گذاریم.

مرحله ۳

قابلمه را چپ و راست کرده و تکان می دهیم تا دانه های ذرت تفت داده شوند. بعد از حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه صدای ترکیدن دانه های ذرت را خواهید شنید. پس از اینکه صدای ترکیدن دانه های ذرت کم شد، قابلمه را از روی حرارت خارج کرده و به مدت ۵ دقیقه صبر می کنیم.

مرحله ۴

اکنون برای طعم دار کردن پفیلا می توانید کره را در دمای اتاق قرار داده تا آب شود. سپس نمک و سرکه و کره را در داخل ظرف پفیلا ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه در داخل فر با دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم. اکنون پفیلا خانگی با طعم سرکه نمکی آماده است.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


جلب‌توجه مرجانه گلچین با یک استایل جوان‌پسند