52 نانوایی در اهواز تا ساعت 23 شب فعالیت میکنند
منبع خبر /
مهر /
خوزستان /
29-03-1401
منبع خبر
/
مهر /
خوزستان
اهواز- فرماندار اهواز گفت: برای جلوگیری از ایجاد صفهای طولانی در نانواییها و ایجاد رضایت برای شهروندان تعداد ۵۲ نانوایی در شهر اهواز تا ساعت ۲۳ نان پخت کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، مسعود فلاحی عصر روز یکشنبه در گفتوگویی رسانهای درباره فعالیت نانواییها در اهواز بیان کرد: شهروندان میتوانند هرگونه تخلف در نانواییها از قبیل کیفیت پایین نان، رعایت نکردن ساعات پخت، گرانفروشی، کم فروشی، فروش آرد و سایر موارد را از طریق اتحادیه نانوایان، سازمان صنعت، معدن و تجارت، شرکت غله و یا دبیرخانه کارگروه آرد و نان مستقر در فرمانداری اهواز گزارش کنند.
وی ادامه داد: قطعاً پس از بررسی و محرز شدن تخلف نیز برخورد لازم با نانوایی متخلف صورت میگیرد؛ البته نانواییهایی که رضایت مراجعان را جلب و شهروندان از آن نانوایی ابراز رضایت کنند، تشویق میشوند.
فرماندار اهواز افزود: علاوه بر گشت بازرسان سازمان صنعت، معدن، تجارت، شرکت غله و اتحادیه نانوایان نیز بازرسان فرمانداری به طور روزانه نانواییهای سطح شهر اهواز را رصد و پس گزارش بازرسان به دبیرخانه کارگروه آرد و نان برخورد قانونی میشود.
فلاحی اضافه کرد: با همکاری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان شعبه ویژه در دادستانی برای رسیدگی به تخلفات نانواییها تشکیل و پروندهها در شعبه ویژه رسیدگی میشود.
وی گفت: ساعات کاری نانواییها بر اساس میزان سهمیه دریافتی متفاوت است و نانواییهایی که بین ۱۵۰ تا ۱۸۰ کیسه سهمیه داشته باشند، واگیر صبح پخت ندارند اما از ۲۱۰ تا ۵۵۰ کیسه واگیر صبح باید پخت کنند.
فرماندار اهواز افزود: به اضافه ساعات پخت باید نام و نام خانوادگی مسئول نانوایی، نوع پخت، وزن چانه، سهمیه روزانه، تعطیلی هفتگی و تلفن شکایات در یک بنر چاپ و برای اطلاع شهروندان بر در نانوایی نصب شود.
فلاحی گفت: نانواییهایی که تا ساعت ۲۳ پخت میکنند، موظف شدند یک بنر برای اطلاع شهروندان بر در نانوایی نصب کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، مسعود فلاحی عصر روز یکشنبه در گفتوگویی رسانهای درباره فعالیت نانواییها در اهواز بیان کرد: شهروندان میتوانند هرگونه تخلف در نانواییها از قبیل کیفیت پایین نان، رعایت نکردن ساعات پخت، گرانفروشی، کم فروشی، فروش آرد و سایر موارد را از طریق اتحادیه نانوایان، سازمان صنعت، معدن و تجارت، شرکت غله و یا دبیرخانه کارگروه آرد و نان مستقر در فرمانداری اهواز گزارش کنند.
وی ادامه داد: قطعاً پس از بررسی و محرز شدن تخلف نیز برخورد لازم با نانوایی متخلف صورت میگیرد؛ البته نانواییهایی که رضایت مراجعان را جلب و شهروندان از آن نانوایی ابراز رضایت کنند، تشویق میشوند.
فرماندار اهواز افزود: علاوه بر گشت بازرسان سازمان صنعت، معدن، تجارت، شرکت غله و اتحادیه نانوایان نیز بازرسان فرمانداری به طور روزانه نانواییهای سطح شهر اهواز را رصد و پس گزارش بازرسان به دبیرخانه کارگروه آرد و نان برخورد قانونی میشود.
فلاحی اضافه کرد: با همکاری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان شعبه ویژه در دادستانی برای رسیدگی به تخلفات نانواییها تشکیل و پروندهها در شعبه ویژه رسیدگی میشود.
وی گفت: ساعات کاری نانواییها بر اساس میزان سهمیه دریافتی متفاوت است و نانواییهایی که بین ۱۵۰ تا ۱۸۰ کیسه سهمیه داشته باشند، واگیر صبح پخت ندارند اما از ۲۱۰ تا ۵۵۰ کیسه واگیر صبح باید پخت کنند.
فرماندار اهواز افزود: به اضافه ساعات پخت باید نام و نام خانوادگی مسئول نانوایی، نوع پخت، وزن چانه، سهمیه روزانه، تعطیلی هفتگی و تلفن شکایات در یک بنر چاپ و برای اطلاع شهروندان بر در نانوایی نصب شود.
فلاحی گفت: نانواییهایی که تا ساعت ۲۳ پخت میکنند، موظف شدند یک بنر برای اطلاع شهروندان بر در نانوایی نصب کنند.
کد خبر 5518600
حتما بخوانید: سایر مطالب گروه خوزستان
برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!