طرز تهیه مسقطی انار


طرز تهیه مسقطی انار

پارسینه: مسقطی انار یکی از انواع دسرهای خوشمزه و خوشرنگ پاییزی است که معمولا برای شب یلدا تهیه می شود

طرز تهیه مسقطی انار
مواد لازم مسقطی انار
آب انار طبیعی ۱ لیوان
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد ½ فنجان
شکر ⅓ لیوان
گلاب ⅓ لیوان
کره ۱ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل به مقدار کافی

طرز تهیه مسقطی انار

مرحله اول

برای تهیه مسقطی انار خوشمزه ابتدای کار آب سرد را به همراه نشاسته ذرت درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا نشاسته ذرت در آب کاملا حل شود، سپس نشاسته را از صافی رد می کنیم.

مرحله دوم

حالا ترکیب آب و نشاسته صاف شده را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه آب انار را نیز از صافی رد می کنیم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم و کمی ترکیب می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله شکر را به قابلمه اضافه می کنیم و به صورت مدام هم می زنیم تا ذرات شکر به طور کاملا حل شود. حالا باید به هم زدن ترکیب مواد ادامه دهیم تا بافت آن کمی سفت شده و به غلظت مناسب برشد.

مرحله چهارم

زمانی که مخلوط نشاسته غلیظ شد به آن گلاب را اضافه می کنیم و مجددا مخلوط می کنیم تا مایه غلیظ شود. در ادامه مایه مسقطی پس از ۱ ساعت از روی حرارت بر می داریم و کره را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مخلوط می کنیم تا کره ذوب شود. در ادامه یک قالب سیلیکونی انتخاب می کنیم، سپس آن را به کمک برس با مقداری روغن مایع چرب می کنیم. در ادامه خیلی سریع مایه مسقطی را درون قالب می ریزیم.

مرحله ششم

در نهایت قالب را درون یخچال قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم مسقطی به مدت ۲ ساعت درون یخچال بماند تا سفت شود. در آخر مسقطی را از قالب خارج می کنیم و به عنوان تزئین درون پودر نارگیل می غلطانیم.نوش جان.

منبع :ashpaz_banoo_2020

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


بی‌هم‌نفسی