برنامه کافه کارآفرینی البرز برگزار شد
منبع خبر /
مهر /
البرز /
01-04-1401
منبع خبر
/
مهر /
البرز
البرز - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز گفت:اولین برنامه کافه کارآفرینی البرز در سال جاری با حضور فعالان و نقش آفرینان زیست بوم کارآفرینی استان در مهرشهر کرج برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله دارایی ظهر چهارشنبه در برنامه کافه کارآفرینی که با حضور فعالان و نقش آفرینان زیست بوم کارآفرینی در حوزه مواد غذایی استان البرز برگزار شد، اظهار کرد: راهبرد وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در تشکیل چنین برنامههایی ایجاد اجتماعی پویا و متعامل درون یک منطقه جغرافیایی، متشکل از بازیگران متنوع و به هم وابسته شامل کارآفرینان، نهادها و سازمانهاوعوامل متنوع مثل بازارها، چارچوب قانونی، حمایتها و فرهنگ کارآفرینانه است که طی زمان تکامل پیدا کرده و بازیگران و عوامل آن برای خلق ارزشهای جدید، با یکدیگر همزیستی و تعامل دارند.
وی در ادامه با اشاره اهداف اجرای چنین برنامههایی گفت: ایجاد فضایی که امکان برقراری تعاملات اجتماعی بین کارآفرینان با کارآفرینان، کارآفرینان با دولت، کارآفرینان با سرمایه گذاران و نهایتاً کارآفرینان با دانشجویان در جهت ارتباط مراکز مشاوره و شتاب دهندهها با صاحبان ایده، سرمایه گذاران، کارآفرینان است و در این بستر است که امکان شکل گیری شبکههای سیال بین افکار مختلف برای خلق نوآوری بوجود میآید و شکل گیری یک هویت اجتماعی مشترک و جدید حول محور توسعه کارآفرینی در کشور برای شرایط فعلی بیش از گذشته احساس میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز تصریح کرد: در دولت مردمی حضرت آیت الله رئیسی که بر توجه به مراکز کارآفرینی و نقش مولد آنها در رشد شتابان علمی و فناوری و توسعه کارآفرینی و مراکز کارآفرین تاکید دارند، باید مراکز دانشگاهی، مراکز مشاوره و شتاب دهندهها؛ کانونهای کارآفرینی استان و بخش خصوصی برای مدیریت کافه و سمنهای حوزههای توسعه کارآفرینی در این خصوص پای کار بیایند و این اداره کل به عنوان نهاد خدمت رسان در صدور پروانههای راهبران کارآفرینی و حمایت از مجموعههای کارآفرینی، آمادگی همکاری در برپایی چنین برنامههایی در بخشهای مختلف را دارد.
شایان ذکر است در این برنامه ۱۵ مجموعه فعال در حوزه مواد غذایی در اکوسیستم کارآفرینی از فعالان البرزی حضور داشتند و هر یک به بیان دیدگاههای خود در باره چالشها، فرصتها و تهدیدات و آسیبهای صنعت مواد غذایی و کارآفرینی در این بخش پرداختند.
به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله دارایی ظهر چهارشنبه در برنامه کافه کارآفرینی که با حضور فعالان و نقش آفرینان زیست بوم کارآفرینی در حوزه مواد غذایی استان البرز برگزار شد، اظهار کرد: راهبرد وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در تشکیل چنین برنامههایی ایجاد اجتماعی پویا و متعامل درون یک منطقه جغرافیایی، متشکل از بازیگران متنوع و به هم وابسته شامل کارآفرینان، نهادها و سازمانهاوعوامل متنوع مثل بازارها، چارچوب قانونی، حمایتها و فرهنگ کارآفرینانه است که طی زمان تکامل پیدا کرده و بازیگران و عوامل آن برای خلق ارزشهای جدید، با یکدیگر همزیستی و تعامل دارند.
وی در ادامه با اشاره اهداف اجرای چنین برنامههایی گفت: ایجاد فضایی که امکان برقراری تعاملات اجتماعی بین کارآفرینان با کارآفرینان، کارآفرینان با دولت، کارآفرینان با سرمایه گذاران و نهایتاً کارآفرینان با دانشجویان در جهت ارتباط مراکز مشاوره و شتاب دهندهها با صاحبان ایده، سرمایه گذاران، کارآفرینان است و در این بستر است که امکان شکل گیری شبکههای سیال بین افکار مختلف برای خلق نوآوری بوجود میآید و شکل گیری یک هویت اجتماعی مشترک و جدید حول محور توسعه کارآفرینی در کشور برای شرایط فعلی بیش از گذشته احساس میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز تصریح کرد: در دولت مردمی حضرت آیت الله رئیسی که بر توجه به مراکز کارآفرینی و نقش مولد آنها در رشد شتابان علمی و فناوری و توسعه کارآفرینی و مراکز کارآفرین تاکید دارند، باید مراکز دانشگاهی، مراکز مشاوره و شتاب دهندهها؛ کانونهای کارآفرینی استان و بخش خصوصی برای مدیریت کافه و سمنهای حوزههای توسعه کارآفرینی در این خصوص پای کار بیایند و این اداره کل به عنوان نهاد خدمت رسان در صدور پروانههای راهبران کارآفرینی و حمایت از مجموعههای کارآفرینی، آمادگی همکاری در برپایی چنین برنامههایی در بخشهای مختلف را دارد.
شایان ذکر است در این برنامه ۱۵ مجموعه فعال در حوزه مواد غذایی در اکوسیستم کارآفرینی از فعالان البرزی حضور داشتند و هر یک به بیان دیدگاههای خود در باره چالشها، فرصتها و تهدیدات و آسیبهای صنعت مواد غذایی و کارآفرینی در این بخش پرداختند.
کد خبر 5521281
حتما بخوانید: سایر مطالب گروه البرز
برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!