ارتقای بهره وری در نظام شالیزاری هدف راه اندازی کاروان های ترویجی


ارتقای بهره وری در نظام شالیزاری هدف راه اندازی کاروان های ترویجی

رشت- رئیس موسسه تحقیقات برنج کشور گفت: هدف از راه اندازی کاروان های ترویجی تخصصی برنج ارتقای بهره وری در نظام شالیزاری، افزایش تولید داخل و امنیت غذایی است.

به گزارش خبرنگار مهر، مریم حسینی پیش از ظهر چهارشنبه در گفتگو با رسانه‌ها با اشاره به اجرای رویداد ملی راه اندازی کاروان ترویجی تخصصی برنج، اظهار کرد: در این رویداد اکیپ‌هایی متشکل از محققان، مروجان و کارشناسان متخصص در حوزه برنج وارد عرصه شالیزاری می‌شوند.

وی ادامه داد: این رویداد به‌صورت ملی در سه استان گیلان و مازندران و گلستان در حوزه‌های شالیزاری به‌صورت همزمان در حال اجرا است.

حسینی در ادامه هدف از اعزام این کاروان‌ها را انتقال آخرین یافته‌های تحقیقاتی به کشاورزان و بهره‌برداران است، تصریح کرد: کاروان‌های ترویجی به منظور مدیریت دانش در مزرعه اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه در همین راستا محققان یافته‌های ترویجی خود را با حضور کارشناسان و مروجان به کشاورزان منتقل می‌کنند، اضافه کرد: انتقال یافته‌ها به کشاورزان و عملی کردن یافته‌های کاربردی با هدف ارتقای بهره‌وری در نظام شالیزاری و افزایش تولید برنج داخلی و امنیت غذایی است.

رئیس مرکز تحقیقات برنج کشور با اشاره به اینکه برنج دومین غله استراتژیک و مهم کشور در سبد غذایی ایرانیان است، ادامه داد: برای ارتقای تولید برنج باید گام‌های اساسی برداشته شود تا سبب حفظ پایداری تولید و امنیت غذایی شود.

حسینی با تأکید بر استفاده از همه ظرفیت‌های علمی و نیروی انسانی، بیان کرد: طرح ارتقای تولید و امنیت غذایی برنج با هدف ارتقای بهره‌وری برگزار و پایش مستمر مزارع شالیزاری یکی از برنامه‌های زیرمجموعه این طرح است.

وی اهداف مهم این برنامه را حضور متخصصان در عرصه، افزایش ضریب نفوذ دانش، تبادل اطلاعات با بهره‌بردارن، احصای مشکلات و ارائه توصیه‌های فنی عنوان کرد.


به گزارش خبرنگار مهر، مریم حسینی پیش از ظهر چهارشنبه در گفتگو با رسانه‌ها با اشاره به اجرای رویداد ملی راه اندازی کاروان ترویجی تخصصی برنج، اظهار کرد: در این رویداد اکیپ‌هایی متشکل از محققان، مروجان و کارشناسان متخصص در حوزه برنج وارد عرصه شالیزاری می‌شوند.

وی ادامه داد: این رویداد به‌صورت ملی در سه استان گیلان و مازندران و گلستان در حوزه‌های شالیزاری به‌صورت همزمان در حال اجرا است.

حسینی در ادامه هدف از اعزام این کاروان‌ها را انتقال آخرین یافته‌های تحقیقاتی به کشاورزان و بهره‌برداران است، تصریح کرد: کاروان‌های ترویجی به منظور مدیریت دانش در مزرعه اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه در همین راستا محققان یافته‌های ترویجی خود را با حضور کارشناسان و مروجان به کشاورزان منتقل می‌کنند، اضافه کرد: انتقال یافته‌ها به کشاورزان و عملی کردن یافته‌های کاربردی با هدف ارتقای بهره‌وری در نظام شالیزاری و افزایش تولید برنج داخلی و امنیت غذایی است.

رئیس مرکز تحقیقات برنج کشور با اشاره به اینکه برنج دومین غله استراتژیک و مهم کشور در سبد غذایی ایرانیان است، ادامه داد: برای ارتقای تولید برنج باید گام‌های اساسی برداشته شود تا سبب حفظ پایداری تولید و امنیت غذایی شود.

حسینی با تأکید بر استفاده از همه ظرفیت‌های علمی و نیروی انسانی، بیان کرد: طرح ارتقای تولید و امنیت غذایی برنج با هدف ارتقای بهره‌وری برگزار و پایش مستمر مزارع شالیزاری یکی از برنامه‌های زیرمجموعه این طرح است.

وی اهداف مهم این برنامه را حضور متخصصان در عرصه، افزایش ضریب نفوذ دانش، تبادل اطلاعات با بهره‌بردارن، احصای مشکلات و ارائه توصیه‌های فنی عنوان کرد.

کد خبر 5532245

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گیلان

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ژست خنده دار جنیفر لوپز در کنار فرزندانش