وزارت ارشاد در برگزاری برنامه‌های هنری برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مشارکت می‌کند


وزارت ارشاد در برگزاری برنامه‌های هنری برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مشارکت می‌کند

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اهمیت جشنواره یاریگران زندگی با رویکرد پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی گفت: با همراهی هنرمندان در اقصی نقاط کشور آمادگی لازم برای آموزش رایگان هنر و برنامه‌های هنری ویژه را در این راستا داریم تا در...

وزارت ارشاد در برگزاری برنامه‌های هنری برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مشارکت می‌کند

به گزارش ایران اکونومیست از روابط عمومی دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمود سالاری در آیین اختتامیه و اهدای جوایز دومین دوره جشنواره یاریگران زندگی، بخش فرهنگ و هنر با رویکرد پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد و مواد مخدر که در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد، با تقدیر از برگزاری این جشنواره اظهارداشت: این رویداد بسیار مهم و حایز اهمیت است و شایستگی نگاه ویژه برای برگزاری به صورت سالانه و مداوم در همه نقاط کشورمان را دارد.

وی گفت: ما با کمک و همراهی اساتید و هنرمندان در اقصی نقاط کشورمان آمادگی لازم در آموزش رایگان هنر و برنامه‌های هنری ویژه را در این راستا داریم تا در پیشگیری و مبارزه با اعتیاد گام‌های موثری برداریم.

سالاری افزود: امیدوارم در سال‌های آتی این جشنواره به صورت مستمر با حضور گسترده همه هنرمندان و در همه عرصه‌های بخش فرهنگ و هنر برگزار شود.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: هنر باید در عرصه‌های کاربردی و اجتماعی ورود جدی‌تری داشته باشد و حوزه آسیب‌های اجتماعی عرصه‌ای است که همه انسان‌ها به ویژه هنرمندان تمایل دارند در آن اثرگذار باشند و بی‌شک با برنامه‌ریزی و سازماندهی دقیق می‌توان زمینه حضور بیش از پیش هنرمندان را در این عرصه فراهم کرد و مجموعه وزارت ارشاد و معاونت هنری آمادگی کامل خودرا در این زمینه اعلام کرده و دست همکاری و همیاری خود را به سوی سایر نهادها از جمله ستاد مبارزه با مواد مخدر می‌گشاید.

ارسال ۱۰۷ اثر به دومین جشنواره «یاریگران زندگی»

مدیرکل دفتر آموزش و آموزش‌های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تشکر از تلاش همه دست‌اندرکاران برگزاری جشنواره با تاکید بر اهمیت توجه به مقوله پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اظهارداشت: آسیب‌های اجتماعی در جوامع کنونی به اصلی‌ترین چالش در مسیر توسعه و پیشرفت تبدیل شده است و متولیان و برنامه‌ریزان برای مقابله با آن راهکارهای متعددی را تدوین کردند و این جشنواره سعی دارد تا با زبان هنر به معرفی معضل آسیب‌های اجتماعی، اعتیاد و مواد مخدر بپردازد و امسال در دومین دوره این جشنواره شاهد ارسال آثار ارزشمندی در رشته‌های مختلف فرهنگی و هنری هستیم.

محمدحسین اسماعیلی گفت: در مجموع حدود ۴۰۰ اثر در رشته‌های نقاشی، عکس، پوستر، شعر، نمایشنامه‌نویسی از ۲۸ استان کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و ۱۰۷ اثر به بخش اصلی و نمایشگاهی جشنواره راه یافتند.

وی با اشاره به برگزاری رویدادهایی به منظور پیشگیری از معضلات اجتماعی با زبان هنر افزود: امیدوارم برگزاری چنین رویدادهایی با زبان هنر و نگاه هنرمندان خوب کشورمان، بتواند گام‌های موثری در جهت آگاهی‌بخشی به جامعه در راستای ریشه‌کنی آسیب‌های اجتماعی باشد.

هنر بهترین ابزار مبارزه با آسیب‌های اجتماعی است

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور احتماعی و دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی نیز با تاکید بر اهمیت توجه ویژه و جدی به مقوله معضلات و آسیب‌های اجتماعی گفت: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی رسالتی بر عهده ماست که در همه حوزه‌ها به فراخور تغییر و تحولات اجتماعی به ویژه زبان و ابزار هنری باید به آن پرداخت .

عاطفه خادمی بیان کرد: اعتیاد تهدیدی برای قشر جوان ما است و زبان هنر و ظرفیت‌های آن با نماد و نشانه‌های هنری می‌تواند پیام خود را به مخاطب منتقل کند و هنر بهترین ظرفیت و ابزار رسیدن به رویکردهای مبارزه با آسیب‌های اجتماعی است و امیدوارم بتوانیم در مسیر درست گام برداریم.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز با تشکر از برگزاری دومین جشنواره یاریگران زندگی اظهارداشت: نگاه این جشنواره و هنرمندانی که توجه و دغدغه آنان، اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی است بسیار ارزشمند و ستودنی است.

علیرضا کاظمی تاکید کرد: خداوند هنرمندی است که پیامش توسط معجزه قرآن به بهترین بنده‌اش محمد(ص) با قالب صنایع ادبی و هنری آوایی جاودان شده است.

وی خاطرنشان کرد: هنرمند و معجزه هنر ظرفیت‌های فراوانی برای شناساندن این معضلات در جامعه دارد و امیدوارم با درک مشترک و هم‌افزایی با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تولید آثار هنری و انتشار آن در جامعه و تهیه نقشه راه بتوانیم به نتایج مثبت برسیم.

راه‌اندازی سامانه «فهم»

حسین ابطحی مدیر تولید و نشر موسسه فهم گفت: با کمک و مساعدت ستاد پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و همه دست‌اندرکاران در وزارت ارشاد و معاونت امور هنری، سامانه‌ای به نام فهم به نشانی fahmstudio.ir شامل بخش‌های گفت و گومحور و در زمینه آموزش مهارت‌های زندگی و فرزندپروری و مدیریت رابطه والدین و فرزندان و آسیب‌های اجتماعی و .... در قالب طنز، انمیشن، موشن گرافیک، پادکست و ویدئوهای آموزشی با کمک اساتید فن و نخبگان راه‌اندازی شده است.

در پایان مراسم از هنرمندان برگزیده تجلیل و به نفرات برگزیده جوایزی اهدا شد و سپس مدعوین از نمایشگاه آثار برگزیده جشنواره در نگارخانه فرهنگسرای نیاوران بازدید کردند.

وزارت ارشاد در برگزاری برنامه‌های هنری برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مشارکت می‌کند

آیین اختتامیه و اهدای جوایز دومین دوره جشنواره یاریگران زندگی، بخش فرهنگ و هنر با رویکرد پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد و مواد مخدر دوشنبه (سوم مرداد) در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد. محمد جمالو معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر و جمعی دیگر از مسئولان نیز در این آیین حضور داشتند.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه فرهنگی و هنری

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


شعر لطف حق به صورت داستان + متن شعر