طرز تهیه قرمه سبزی خوش مزه با دم گاو + فیلم
به گزارش اقتصادآنلاین، برای تهیه قرمه سبزی با دم گاو طبق فیلم عمل کنید. برای آبگوشت و آش نیز از گوشت دم گاو استفاده کنید، طعم آن شبیه قلم است اما چربی کمتری و گوشت بیشتری دارد. نکاتی که برای تهیه قرمه سبزی با دم گاو...
به گزارش اقتصادآنلاین، برای تهیه قرمه سبزی با دم گاو طبق فیلم عمل کنید. برای آبگوشت و آش نیز از گوشت دم گاو استفاده کنید، طعم آن شبیه قلم است اما چربی کمتری و گوشت بیشتری دارد.
نکاتی که برای تهیه قرمه سبزی با دم گاو حتما باید به آن توجه کنید؛
گوشت دم گاو را به دلیل دیرپز بودن جدا بپزید، به همین دلیل لوبیا لازم است جدا پخته شود.
پیاز را فقط برای پخت گوشت اضافه کنید و سپس از درون خورشت خارح کنید.
حدود ۷ ساعت برای پخت قرمه سبزی به این روش نیاز به زمان دارید. ۴ ساعت به تنهایی، ۳ ساعت با سبزی و ۱ ساعت آخر با لوبیا و نمک تا حسابی جا بیفتد.