این 4 قاتل خاموش سلامتی را در آشپزخانه راه ندهید!


این 4 قاتل خاموش سلامتی را در آشپزخانه راه ندهید!

شما هم قاتل خاموش سلامتی را میشناسید؟! کسانی که اغلب غذای خانگی می خورند، از اینکه غذاهای ناسالم و فست فود بیرون را نمی خورند احساس غرور می کنند.

به گزارش اقتصاد آنلاین؛ قاتل خاموش سلامتی؛ اما آیا هرآنچه که در آشپزخانه هست و در غذاهای خانگی می ریزید سالم است؟ قطعا اینطور نیست. پس لیست زیر را بخوانید:

1. شکر – Sugar

در همه آشپزخانه ها، یک قوطی شکر پیدا می شود. اغلب یک قاشق پُر از آن را داخل چای، قهوه، شیر ولرم و… می ریزیم.

اما استفاده زیاد از آن باعث فشار خون بالا، تورم، افزایش وزن، دیابت و کبد چرب می شود. همه این بیماریها هم باعث افزایش ریسک حملات قلبی می شود.

2. آرد – Flour

این قاتل خاموش سلامتی ؛ آرد هم در شکل کیک، کلوچه، حبوبات، پاستا، و نان در تقریبا همه آشپزخانه ها موجود است.

مصرف بیش از حد اینها باعث افزایش وزن، بیماریهای متابولیک و سوخت و ساز، بیماریهای قلبی و عروقی، و حتی سرطان می شود.

همچنین استفاده بیش از حد آنها باعث از دست دادن فیبر روزانه، ویتامین B ، آهن، منیزیوم و ویتامین E می شود.

3. نمک – Salt

مصرف زیاد نمک باعث افزایش فشار خون و حملات قلبی می شود. بیشتر مردم نمک زیاد می خورند.

به طور میانگین 9 الی 12 گرم در روز و یا دوبار در روز نمک خوردن توصیه شده است. کاهش مصرف نمک باعث کاهش مرگ و میر هم می شود.

4. روغن – Oil

موزی ترین قاتل خاموش سلامتی را بشناسید.آیا همیشه ماهی تابه روی گازتان پُر از روغن است؟ آیا اطرافیانتان عاشق سیب زمینی سرخ کرده و پیاز سرخ شده و حتی غذاهای فریز شده هستند؟

اگر جوابتان به این سوالات بله هست، شما و اطرافیانتان در معرض حملات قلبی، سرطان سینه و تخمدان، دیابت، فشارخون و افزایش وزن و درد مفاصل هستید.

حرف آخر

مصرف روغن، نمک و سایر موارد بالا را قطع نکنید. درعوض، جایگزین های سالم تری برای آنها درنظر بگیرید و تا حد امکان مصرف موارد بالا را کاهش دهید.

این تغییرات کوچک، سلامتی شما و اعضای خانواده تان را تضمین می کند.

منبع: irannaz

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه اخبار پزشکی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


کلید سعادت