طرز تهیه «ارمنی پلو»؛ غذایی لذیذ با طعمی به یادماندنی


طرز تهیه «ارمنی پلو»؛ غذایی لذیذ با طعمی به یادماندنی

ارمنی پلو با مرغ غذایی لذیذ و خوشمزه است که می‌توانید آن را در مدت زمان کوتاهی برای ناهار و شام درست کنید.

“ارمنی پلو” یکی از غذا‌های بسیار خوشمزه و با خواص زیاد است که در آن از زعفران و برنج که بسیار مقوی می‌باشند استفاده شده است و غذایی مناسب برای وعده ناهار و شام محسوب میشود.

مواد لازم:

بال مرغ:۶ عدد
برنج:۲ پیمانه
نمک و فلفل:به میزان لازم
روغن:به مقدار لازم
زعفران آبکرده:مقداری

طرز تهیه ارمنی پلو:
برنج را از قبل شسته و بگذارید خیس بخورد، زعفران را آسیاب کرده و با کمی آب جوش مخلوط کرده و بگذارید رنگ بیاندازد.

قابلمه‌ای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس برنج را افزوده و کمی نمک بریزید.

بعد از اینکه برنج کمی نرم شد آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.

قابلمه مورد نظر را روی حرارت قرار داده و کمی روغن و نیمی از زعفران را بریزید و بال‌ها را کف قابلمه بچینید.

کمی نمک و فلفل روی بال‌ها بپاشید و برنج را بریزید و صاف نمایید، باقی مانده زعفران را روی برنج بریزید و خوب مخلوط کنید تا خوش رنگ شود.

در قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج دم کشیده و بال‌ها برشته شود، بعد از اینکه برنج دم افتاد آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و سرو نمایید.

منبع: وقت صبح

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه اجتماعی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تغییر فوق العاده زیبای خانم بازیگر سریال در پناه تو بعد 29 سال ! / انگار قالی کرمانه !