طرز تهیه «ارمنی پلو»؛ غذایی لذیذ با طعمی به یادماندنی


طرز تهیه «ارمنی پلو»؛ غذایی لذیذ با طعمی به یادماندنی

ارمنی پلو با مرغ غذایی لذیذ و خوشمزه است که می‌توانید آن را در مدت زمان کوتاهی برای ناهار و شام درست کنید.

“ارمنی پلو” یکی از غذا‌های بسیار خوشمزه و با خواص زیاد است که در آن از زعفران و برنج که بسیار مقوی می‌باشند استفاده شده است و غذایی مناسب برای وعده ناهار و شام محسوب میشود.

مواد لازم:

بال مرغ:۶ عدد
برنج:۲ پیمانه
نمک و فلفل:به میزان لازم
روغن:به مقدار لازم
زعفران آبکرده:مقداری

طرز تهیه ارمنی پلو:
برنج را از قبل شسته و بگذارید خیس بخورد، زعفران را آسیاب کرده و با کمی آب جوش مخلوط کرده و بگذارید رنگ بیاندازد.

قابلمه‌ای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس برنج را افزوده و کمی نمک بریزید.

بعد از اینکه برنج کمی نرم شد آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.

قابلمه مورد نظر را روی حرارت قرار داده و کمی روغن و نیمی از زعفران را بریزید و بال‌ها را کف قابلمه بچینید.

کمی نمک و فلفل روی بال‌ها بپاشید و برنج را بریزید و صاف نمایید، باقی مانده زعفران را روی برنج بریزید و خوب مخلوط کنید تا خوش رنگ شود.

در قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج دم کشیده و بال‌ها برشته شود، بعد از اینکه برنج دم افتاد آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و سرو نمایید.

منبع: وقت صبح

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه اجتماعی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


بهترین و زیباترین شعر درباره جشن خودکار برای کلاس سوم و چهارم ابتدایی