انواع پیش غذا: 9 پیش غذای خوشمزه لاکچری و ساده برای مهمانی ها


انواع پیش غذا: 9 پیش غذای خوشمزه لاکچری و ساده برای مهمانی ها

پیش غذاهای ساده‌ اما شیک و بسیار خوشمزه که برای رفع نیازهای غذایی هر روز خود تدارک میبینید می‌توانند در مهمانی ها و دورهمی هایتان نیز باعث حیرت و تحسین میهمانان‌تان بشوند. این دستور پخت‌های مدرن-کلاسیک با تمرکز بر ترکیب رنگ‌های روشن، طعم‌های...

پیش غذاهای ساده‌ اما شیک و بسیار خوشمزه که برای رفع نیازهای غذایی هر روز خود تدارک میبینید می‌توانند در مهمانی ها و دورهمی هایتان نیز باعث حیرت و تحسین میهمانان‌تان بشوند. این دستور پخت‌های مدرن-کلاسیک با تمرکز بر ترکیب رنگ‌های روشن، طعم‌های قوی و مواد تحسین برانگیز چشم هر مهمانی را به خود خیره می‌کنند. برای اطلاع از طرز تهیه انواع پیش غذا تا انتهای مقاله با بخش دستور پخت و آشپزی بازده همراه باشید.

انواع پیش غذا

۱. پاته اسفناج و گردو

طرز تهیه پاته اسفناج و گردو پیش غذای ساده و خوشمزه

مواد لازم:

  • – ۷۰۰ گرم اسفناج تازه که ساقه‌های بزرگ آن جدا شده باشد
  • – سه چهارم فنجان گردو، به علاوه‌ی گردوی اضافه‌ی خرد شده جهت تزئین
  • – یک دوم فنجان برگ‌ گشنیز تازه
  • – یک چهارم فنجان برگ ترخون تازه
  • – ۲ قاشق غذاخوری سرکه‌ی سفید
  • – ۳ عدد پیازچه‌ی حسابی ریز شده
  • – ۲ حبه سیر کوچک له شده
  • – نمک
  • – یک چهارم قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده
  • – کمی فلفل
  • – ۲ قاشق غذاخوری دانه‌ی انار
  • – بیسکوییت نمکی جهت سرو کردن

طرز تهیه

۱. درون ظرف بزرگی آب را بجوشانید.

۲. اسفناج را به ظرف آب اضافه کنید، هم بزنید تا در آب فرو برود و تا زمانی که ترد و نرم می‌شود – یعنی حدود ۲ دقیقه – به پختن ادامه دهید. آب آن را صاف کنید و بگذارید کاملا خنک شود. تا آخرین قطره با چلاندن آب اسفناج را بگیرید، بعد آن را حسابی خرد کنید یا در مخلوط کن بریزید. و به یک کاسه‌ی متوسط انتقال دهید.

۳. گردوها، یک سوم فنجان آب، گشنیز، ترخون، شوید، سرکه، پیازچه، سیر، یک و یک چهارم قاشق چایخوری نمک، و فلفل را در غذاساز بریزید و سپس تا زمانی که مخلوط قوامی مانند سس مایونز پیدا می‌کند بگذارید بپزد.

۴. مخلوط گردو-ادویه را درون کاسه‌ی اسفناج اضافه کنید، و هم بزنید تا کاملا ترکیب شود.

۵. حالا یک ظرف مناسب بردارید یک کیسه یا سلفون داخل آن بکشید و مواد را در ظرف کسه مانند بریزید و با پشت قاشق حسابی فشار دهید تا شکل ظرف را بگیرد و با همان سلفون سطحش را بپوشانید به مدت چهار ساعت تا یک شب درون یخچال بگذارید.

۶. برای سرو کردن، روی سطح کیسه یا سلفون را باز کنید و کاسه را درون بشقاب غذا بریزید. آن را با دانه‌های انار و گردوی ریز شده تزیین کنید و به همراه بیسکویت خرد شده میل کنید.

۲. بادام هندی بو داده با رزماری

انواع پیش غذا بادام هندی بو داده با رزماری

مواد لازم:

  • – ۷۰۰ گرم بادام هندی
  • – ۲ قاشق غذاخوری برگ رزماری تازه‌ی خرد شده
  • – یک دوم قاشق چایخوری فلفل
  • – ۲ قاشق چایخوری شکر قهوه‌ای
  • – ۲ قاشق چایخوری نمک
  • – ۱ قاشق غذاخوری کره‌ی آب شده

دستور تهیه:

۱. حرارت فر را روی ۱۹۰ درجه‌ی سانتیگراد تنظیم کنید.

۲. بادام زمینی را روی سینی فری که چرب نیست بریزید و به مدت حدودا ۱۰ دقیقه بپزید تا کاملا گرم شوند. در این حین، رزماری، فلفل، شکر، نمک و کره را در یک کاسه‌ی بزرگ ترکیب کنید. آجیل گرم شده را با مخلوط رزماری ترکیب کنید و هم بزنید تا کاملا همه‌ جای آن را بپوشاند. به صورت گرم میل نمایید.

۳. میگو کبابی با سبزیجات

میگو کبابی با سبزیجات

مواد لازم:

– میگوی پوست کنده :400 گرم

– قارچ :10 عدد

– فلفل دلمه ای : دو عدد

– پیاز ریز : 10 عدد

– سس سویا : دو قاشق غذاخوری

– نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. میگوی پوست کنده را بشویید و پشت آن را برش بزنید و رگ سیاه رنگ آن را خارج کنید.

۲. آن را در ظرف بریزید و به آن سس سویا، نمک و فلفل بزنید و بگذارید تا نیم ساعت بماند.

۳. قارچ ها و پیازها را از وسط دو نیم کنید، فلفل دلمه ای را به صورت مربع خرد کنید.

۴. پیاز، میگو، فلفل و قارچ را به ترتیب یا به دلخواه به سیخ بکشید. آن را گریل کرده یا روی اجاق به صورتی که شعله به سیخ نخورد کباب کنید.

۵. می توانید در حین پخت کمی کره آب شده به کباب ها بمالید.

۴. کوکتل میگو

کوکتل میگو

مواد لازم:

– سرکه کمی

– میگو نیم کیلوگرم

– مغز کاهو یک عدد

– تخم مرغ پخته 2 عدد

– سس مایونز نصف پیمانه

– خامه 150 میلی‌لیتر

– سس گوجه‌فرنگی 2 قاشق چایخوری

– نمک و فلفل به میزان لازم

– لیموترش به‌مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. ابتدا قابلمه‌ی مناسبی را تا نیمه آب بریزید، قدری نمک و 2 قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید و روی اجاق بگذارید تا به جوش بیاید

۲. در این اثنا میگوها را اضافه کنید و در حدود 2 دقیقه بجوشانید. سپس در‌ آبکش بریزید.

۳. کاهو را خرد کنید و تخم مرغ‌ها را پوست بگیرید و حلقه‌ای خرد کنید.

۴. حالا درون لیوانی پایه‌بلند، مقداری کاهو بریزید و روی آن چند عدد میگو قرار دهید

۵. سپس قطعه‌های تخم مرغ را رویش بچینید. بعد از سس آماده بریزید و دوباره این کار را تکرار کنید.

۶. در نهایت، یک عدد میگو و حلقه‌ای از لیموترش را در لبه‌ی لیوان قرار دهید. و از سس باقیمانده بر روی کوکتل بریزید و آن را به عنوان پیش‌غذا میل کنید.

۷. برای آماده کردن سس، ابتدا در ظرف مناسبی سس مایونز، خامه، نمک، فلفل، سس گوجه‌فرنگی و آب لیموترش را کاملا مخلوط کنید.حالا سس، آماده‌ی مصرف است.

۵. سالاد والدورف روی برگ‌های کاهو

سالاد والدورف روی برگ‌های کاهو

سالاد والدورف سالادی است که معمولا با سیب، کرفس و گردو به همراه سس مایونز درست می شود و غالبا روی بستری از کاهو و به عنوان اشتهاآور یا غذای سبک سرو می گردد. ولی این مورد سالادی ساده است که برای درست کردن آن از مرغ خرد شده، کلم برگ ریز ریز شده، انگور قرمز، گردوی پی کان (یا گردوی دلخواه خودتان)، جعفری، کرفس و پیاز قرمز استفاده شده است. مزیت این سالاد این است که در آن بجای سس مایونز از ماست یونانی (به اضافه یک قاشق سس مایونز در صورت تمایل) استفاده شده است.

مواد لازم:

– ۴۵۰ گرم سینه مرغ، کباب و خرد شده
– سه چهارم فنجان کلم برگ، ریز ریز شده
– یک چهارم فنجان جعفری، ریز ریز شده
– نیم فنجان گردوی پی کان (یا گردوی معمولی)
– ۱ شاخه کرفس، خرد شده
– ربع فنجان پیاز قرمز، ریز ریز شده
– ۱ فنجان انگور قرمز بی دانه، دو نیم شده
– قاشق غذاخوری ماست یونانی
– ۱ قاشق غذاخوری مایونز (اختیاری)
– ۲ قاشق چایخوری عسل
– ۲ قاشق چایخوری آب لیموی تازه
– نمک و فلفل سیاه
– ۸ برگ کاهو

طرز تهیه:

  1. در کاسه بزرگی، مرغ را با کلم برگ، جعفری، گردو، کرفس، پیاز و انگور مخلوط کنید. به آن کمی نمک و فلفل بزنید و مواد را مخلوط کنید.
  2. در کاسه کوچکی ماست، مایونز، آّب لیمو، عسل و نمک و فلفل را مخلوط کنید. خوب آن را بزنید تا یکنواخت شود. حالا این سس را روی سالاد بریزید و کاملاً مخلوط کنید.
  3. چند قاشق از سالاد را داخل برگ کاهو بریزید و بلافاصله سرو کنید.

۶. پای اسفناج پنیری

طرز تهیه پای اسفناج پنیری

مواد لازم:

  • – خمیر پای به مقدار لازم
  • – پنیر پارمسان به مقدار لازم
  • – خامه: ۳ قاشق غذاخوری
  • – تخم مرغ: ۲ عدد
  • – پیازچه: ۵ عدد
  • – اسفناج: ۱ کیلوگرم
  • – نمک و فلفل

طرز تهیه:

۱. ابتدا اسفناج را پاک کنید، بشویید و بعد از خشک شدن آن را خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید و شعله را ملایم کنید تا بخارپز شود (بهتر است از دستگاه بخارپز استفاده شود).

۲. پس از تمام شدن آب اسفناج کمی کره یا روغن به آن اضافه کنید و آن را تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

۳. پیازچه ها را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس داخل کاسه ای بریزید و با اسفناج های پخته ، ۲ عدد تخم مرغ ، خامه ، نمک و فلفل مخلوط کنید.

۴. مقداری خمیر پای تهیه کرده و آن را دو قسمت کنید، داخل قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس ۱ قسمت از خمیر را با وردنه نازک پهن کنید و ته قالب قرار دهید.

۵. مخلوط اسفناجی را که آماده کرده اید داخل قالب و روی خمیر بریزید سپس مقداری پنیر پارمزان روی اسفناج ها بریزید و با چنگال کمی مخلوط کنید.

۶. قسمت دوم خمیر را پهن کنید و روی آن از مواد دلخواه مثل کنجد، سیاه دانه یا زرده تخم مرغ استفاده کنید و بعد مقداری پنیر روی خمیر بریزید.

۷. ظرف پای را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا روی خمیر طلایی شود.

۷. دلمه کلم برگ مجلسی

طرز تهیه دلمه کلم برگ مجلسی پش غذای ترکی بی نظیر

مود لازم:

  • – کلم برگ یک عدد
  • – سبزی دلمه ۲۵۰ گرم
  • – برنج یک پیمانه
  • – گوشت چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم
  • – پیازداغ نصف پیمانه
  • – لپه نصف پیمانه
  • – زرشک چهار قاشق غذاخوری
  • – خلال پسته و بادام به میزان لازم
  • – شکر پنج قاشق غذاخوری
  • – آبلیمو نصف پیمانه
  • – روغن یا کره ۱۰۰ گرم
  • – زعفران دم‌کرده ۱/۴ پیمانه
  • – نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. کلم برگ را به همراه نمک و سرکه حدود ۱۰ دقیقه در آب بجوشانید.

۲. برگ‌ها را از هم جدا کنید.

۳. کف قالب سیلیکونی را چرب کنید و کاملا با کلم برگ بپوشانید. طوری که از لبه قالب بیرون بریزد. همچنین می توانید دلمه ها را دانه دانه و هریک برگ را به عنوان یک دلمه بپیچید. اما این روش دلمه کلم برگ قالبی روش ساده تر و بهتری است.

۴. برای تهیه مواد داخل دلمه، برنج را بپزید.

۵. سبزی را خرد و با گوشت چرخ‌کرده و پیازداغ تفت دهید و ادویه را اضافه کنید.

۶. لپه را جداگانه پخته و سپس بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

۷. زرشک‌ها را تفت دهید. سپس تمام مواد را با هم مخلوط، زعفران را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا پنج دقیقه با حرارت ملایم بپزد.

۸. در نهایت شکر و آبلیمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و درون آن را کاملا پر کنید.

۹. سپس برگ‌های کلم را روی سطح قالب بپوشانید و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.

۱۰. زرشک را با خلال پسته و بادام تفت دهید و با آن دلمه را تزئین و سپس سرو کنید.

۸. کوفته قلقلی پنیری

مواد لازم:

  • – گوشت چرخ کرده: 500 گرم
  • – تخم مرغ : 1 عدد
  • – گشنیز: 150 گرم
  • – شوید: 150 گرم
  • – جعفری: 150 گرم
  • – پنیر پروسس یا پیتزا: 250 گرم
  • – آرد نخودچی: 150 گرم
  • – پودر سوخاری: 200 گرم
  • – پیاز رنده شده: 1 عدد بزرگ
  • – زردچوبه ، فلفل ، نمک – به میزان لازم
  • – دارچین: به میزان لازم
  • – گوجه فرنگی رنده شده: 5 عدد بزرگ آبدار
  • – زعفران: نصف فنجان
  • – روغن مایع سرخ کردنی: دو سوم فنجان
  • – روغن زیتون: به میزان دلخواه
  • – ریحان تازه و رزماری: در صورت تمایل

طرز تهیه میت بال پنیری یا کوفته قلقلی پنیری

طرز تهیه:

۱. ابتدا گوشت چرخ کرده، پیاز و تخم مرغ را خوب ورز بدهید. سپس سبزیجات را ریز خرد و با آن مخلوط کنید. آرد نخود چی و ادویه جات را هم اضافه کنید و خوب ورز بدهید تا مایه یکدست شود. باید در نظر گرفت که خمیر به دست نچسبد. در این حین کمی پودر نان باگت خشک را به آن بیفزایید. پنیر پروسس را به صورت قطعات کوچک خرد کرده و کنار بگذارید. و مقداری زعفران به آنها اضافه کنید تا رنگ بگیرند. به اندازه یک آلو، از مایه بردارید و به صورت گلوله ای بین دو کف دست شکل دهید.

۲. سپس سوراخی با دسته قاشق چایخوری از بالا در گلوله گوشتی ایجاد کنید و پنیر را به اندازه لازم داخل آن قرار دهید و کوفته را ببندید. کوفته ها را یکی یکی داخل پودر سوخاری بغلتانید و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید. سپس آن ها را درون ماهی تابه تفلون سرخ کنید تا کمی برشته شوند.

۳. تهیه سس گوجه فرنگی: گوجه های رنده شده را با مقداری روغن زیتون تف دهید، بقیه زعفران را اضافه کنید و همراه با قدری آب جوش و یکی دو برگ ریحان تازه یا خشک به مدت 10 دقیقه با حرارت کم بپزید.

۴. سپس کوفته ها را به این سس اضافه کنید. در صورت تمایل، می توانید مقداری رزماری به آن بیفزایید. در تابه را گذاشته و منتظر شوید تا سس گوجه غلیظ شود و به خوردش برود. در صورت تمایل، مقداری از پنیر را می‌توانید در انتها قبل از سرو غذا و زمانی که هنوز گرم است، روی آن بخوابانید. غذای شما حالا آماده است. آن را می توانید با خلال هویج، ذرت و نخود فرنگی و چند برگ جعفری تزئین کنید.

۹. آنتی پاستو

طرز تهیه آنتی پاستو پیش غذای ایتالیایی فوق العاده

«آنتی پاستو» کلمه‌ای ایتالیایی است به معنی «قبل از غذا» و اولین بخش سنتی وعده غذای رسمی ایتالیا است. آنتی پاستوی سنتی شامل گوشت، زیتون، قارچ، ماهی آنچووی، مغز آرتیشو و پنیرهای مختلف مانند موزارلا، گوشت و سبزیجات ترشی (با زیتون یا سرکه) می شود. محتویات آنتی پاستو با توجه به هر منطقه تغییر می کند و از شمال تا جنوب ایتالیا، چیزهای مختلفی در آن ریخته می شود.

مواد لازم:

  • – یک دسته مارچوبه، خرد شده
  • – ۱۰۰ گرم ژامبون
  • – روغن زیتون
  • – ۱۰۰ گرم بادنجان کبابی و فلفل کبابی

موادلازم برای سس پستو:

  • – ۱۲۵ گرم پنیر خامه ای
  • – نیم فنجان پستوی ریحان (سس ریحان و سیر)
  • – ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو

مواد لازم برای سس لوبیا سفید:

  • – ۴۰۰ گرم لوبیای سفید، شسته شده و آبکشی شده
  • – ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
  • – ۱ حبه سیر، له شده
  • – ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه آنتی پاستو

۱. اول سس پستو را درست کنید: پنیر، پستو، آبلیمو و 1 قاشق آب سرد را مخلوط کنید تا یکنواخت شود. سپس آن را در کاسه بریزید.
۲. حالا سس لوبیا سفید را درست کنید: لوبیا، آبلیمو، سیر و یک و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون را مخلوط کنید تا نرم و یکنواخت شود. آن را نیز به کاسه ای منتقل کنید. بقیه روغن زیتون را رویش بریزید.
۳. مارچوبه ها را داخل ژامبون ها بپیچید. رویش روغن بزنید و روی حرارت متوسط یا بالا کباب کنید. حدود 4 تا 6 دقیقه بپزید تا نرم شود.
۴. روی بشقاب موردنظر، مارچوبه ها، زیتون، آرتیشو(اختیاری)، بادنجان، فلفل و کراکر بچینید و با سس هایی که آماده کرده اید سرو کنید.


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

هرگز باتری نو نخرید! فقط از نمک استفاده کنید باتری های قدیمی را شارژ کنید