استفاده از ظرفیت مولدسازی برای تجمیع ساختمانهای دانشگاه

سرپرست دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی از اختصاص سه ساختمان جدید به منظور اجرای برنامه تجمیع دانشگاه خبر داد و گفت: ۲۴ سال است که این بحث در دانشگاه خواجه نصیر مطرح است اما متاسفانه اقدامی صورت نگرفته است به همین جهت تجمیع کامل این دانشگاه یکی از برنامههای من خواهد بود.

به گزارش ایران اکونومیست، دکتر امیررضا شاهانی در مراسم معارفه خود به عنوان سرپرست جدید دانشگاه خواجه نصیر طوسی که امروز با حضور وزیر علوم و رئیس جهاد دانشگاهی در دانشکده مکانیک این دانشگاه برگزار شد، به مهمترین برنامههای پیش روی خود اشاره کرد و گفت: شاخصهای ارتقاء زیرساختها و منابع دانشگاه ارتقاء آموزش، پژوهش شاخص ارتقاء ورودیهای دانشگاه، اعضای هیات علمی و خروجیهای دانشگاه، ۶ شاخص مهمی هستند که ما در برنامههای خود به آن توجه خواهیم کرد. ضمن اینکه افزایش تعاملات بینالمللی و توجه به فضای فرهنگی از دیگر برنامههای کلان ما در دانشگاه خواجه نصیر خواهد بود.
سرپرست دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی همچنین خاطرنشان کرد: تدوین و اجرایی سازی نظام یکپارچه سنجش و ارزیابی کیفیت، تجمیع دانشگاه، تدوین برنامه راهبردی ۲۵ ساله، تامین مسکن اساتید و کارکنان، افزایش بودجه و سوق دادن دانشگاه در جهت رفع نیازهای جامعه جزو اولویتهای برنامه ما در دانشگاه خواجه نصیر خواهد بود.
دکتر شاهانی با تاکید بر اینکه بحث تجمیع دانشگاه خواجه نصیر از ۲۴ سال پیش مطرح است اظهار کرد: بنده از ۲۴ سال پیش که در این دانشگاه مشغول تدریس هستم بحث تجمیع مطرح شده ولی هیچ وقت این امر محقق نشده است.ما سه ساختمان را در پردیس شهید رضایی نژاد خواهیم ساخت و این امر را محقق خواهیم کرد. اگرچه این سه ساختمان برای تجمیع کافی نیست اما سعی میکنیم به این سمت حرکت کنیم و در این راستا جلساتی نیز با شهرداری و سایر سازمانها اعم از استانداری تهران به منظور تامین زمین برای تجمیع برگزار کردیم.
وی ادامه داد: در راستای تجمیع ساختمانهای دانشگاه خواجه نصیر، از ظرفیت مولدسازی استفاده میکنیم و ساختمانهایی که جنبه آموزشی دارند را به ارزش تجاری تبدیل خواهیم کرد تا با این ارزش افزایی مشکلات ما در حوزه زمین حل شود.
دکتر شاهانی از پیگیری حقوقی زمینهای از دست رفته دانشگاه خواجه نصیر در سطح کشور خبر داد و گفت: ما زمینهایی در دانشگاه داریم که به دلایلی در اختیار این دانشگاه نیستند. مثلا در شهر زنجان، شمال گشور و شهرک اندیشه و همچنین تهران این زمینها از اختیار دانشگاه خارج شده که با پیگیریهای حقوقی این زمینها را بازخواهیم گرداند.
سرپرست دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی همچنین از ایجاد تفاهمنامه مشترک با ستاد کل نیروهای مسلح به منظور انجام پروژههای مشترک با این دانشگاه خبر داد و گفت: این پروژهها با سایر دستگاهها نیز به منظور رفع نیازهای کشور منعقد خواهد شد.
دکتر شاهانی با اشاره به بدهی ۱۳۰ میلیارد تومانی دانشگاه خواجه نصیر خاطرنشان کرد: وقتی که این دانشگاه را تحویل گرفتم با ۱۳۰ میلیارد تومان بدهی مواجه شدم بطوریکه حق التدریسیها از سال ۹۹ حق الزحمه خود را دریافت نکرده بودند و همچنین ۳۸ میلیارد تومان نیز به پیمانکار تغذیه از سال گذشته بدهی داریم و امیدواریم این بدهیها با ارتقای بودجه مناسب برای دانشگاه که حداقل باید سه برابر بودجه فعلی باشد، پرداخت شود.
وی همچنین خاطرنشان کرد: ما در شورای برنامه ریزی دانشگاه خواجه نصیر تحولی ایجاد کردیم تا علاوه بر اساتید، متخصصان و مدیران صنعت نیز در این شورا عضو شوند تا بتوانیم کمکی در جهت شکل گیری ارتباط بین صنعت و دانشگاه داشته باشیم و در این راستا نیز ما تفاهمنامهای با شرکت سایپا در ۵ رشته مهندسی برای سال جاری امضاء کردیم تا دانشجویان از بدو ورود در این رشتهها حقوق خوبی دریافت میکنند و بعد از فارغ التحصیلی نیز استخدام شرکت سایپا خواهند شد. ضمن اینکه با دانشگاه فرهنگیان نیز در رشتههای علوم پایه تفاهمنامههایی بستیم که دانشجویانی که در این رشتهها پذیرش میشوند دو مدرک از دانشگاه خواجه نصیر و فرهنگیان دریافت خواهند کرد.
سرپرست دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی همچنین از تشکیل کارگروه حجاب و عفاف در این دانشگاه خبر داد و گفت: برنامه ما این است که فضای فرهنگی دانشگاه در جهت نیل به اهداف سند دانشگاه اسلامی حرکت کند. ضمن اینکه ایجاد فضای گفتوگو و آزاداندیشی برای دانشجویان از برنامههای ما خواهد شد.
دکتر شاهانی با اشاره به برنامه خود برای اعضای هیات علمی نیز گفت: جذب اساتید علمی، توانمند و در عین حال مومن و اخلاق مدار که به نظام تعلق خاطر دارند یکی از برنامههای ما در دانشگاه خواجه نصیر خواهد بود ضمن اینکه تلاش داریم در جهت ارتقاء معیشت و رفع مشکلات معیشتی اساتید که متاسفانه برخی از آنها به این دلیل بطور کامل از کشور مهاجرت میکنند و یا به فرصتهای مطالعاتی کوتاه مدت خارج از کشور میروند، مشکلات آنها را بررسی و رفع کنیم.
سرپرست دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی همچنین از حذف سقف پرداختی به اساتید در دانشگاهها اشاره کرد و گفت: این امر جفا در حق اساتید دانشگاهها محسوب میشد. چرا که صرفا حدود ۲.۵ درصد از کل اساتید دانشگاهها بالاترین سقف پرداختی یعنی حدود ۵۰ میلیون حقوق دریافت میکردند که این مشکل خوشبختانه رفع شد.