دستگیری 2 زن کلاهبردار با 103 سکه تقلبی در مشهد


دستگیری 2 زن کلاهبردار با 103 سکه تقلبی در مشهد

۲ زن کلاهبردار بعد از اینکه نیمی از سکه‌های تقلبی خود را در تهران به فروش رساندند و برای فروش ۱۰۳ سکه تقلبی طلا عازم مشهد شدند، اما در این شهر به دام پلیس افتادند.

به گزارش راهبرد معاصر؛ ماموران پاسگاه انتظامی «فردوسی» با استفاده از منابع اطلاعاتی خود متوجه شدند که ۲ زن کلاهبردار قصد دارند، انتقال محموله سکه‌های تقلبی خود را از استان‌های مرکزی به شهر مشهد منتقل کرده و در آنجا به فروش برسانند. این دو زن با استفاده اتوبوس‌های مسافربری سکه‌ها خود را جابه‌جا می‌کردند.

تیم تجسس پاسگاه فردوسی پس از چند شبانه روز عملیات پلیسی و کمین در پایانه مسافربری امام رضا (ع)، به محض ورود این ۲ زن کلاهبردار ۳۲ و ۳۷ ساله در اقدامی ضربتی و غافلگیرانه آن‌ها را دستگیر کردند.

سرهنگ احمد نگهبان فرمانده انتظامی مشهد مقدس گفت: با دریافت خبر انتقال محموله سکه تقلبی توسط ۲ زن کلاهبردار به مشهد، با هماهنگی مقام قضائی ماموران کلانتری بانوان در پایانه مسافربری امام رضا (ع) آماده باش بودند که به محض ورود این افراد بلافاصله دستگیر شدند.

او افزود: در بازرسی از این ۲ متهم تعداد ۱۰۳ سکه تقلبی غیربانکی یک گرمی که به طرز ماهرانه‌ای، داخل کوله پشتی جاسازی شده بود کشف شد.

سرهنگ نگهبان ادامه داد: در تحقیقات تکمیلی پلیس مشخص شد این افراد ۱۵۰ سکه تقلبی غیربانکی را شهر تهران فروخته بودند و درصدد توزیع سکه‌های تقلبی در مشهد بودند که در دام اطلاعاتی پلیس مشهد گرفتار شدند. متهمان پس از طی مراحل قانونی با صدور حکمی روانه زندان شدند. / حادثه ۲۴

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

بیوگرافی و عکس های محمدحسین شهریار شاعر