ماجرای کلیپ مار پیتون در آمل چه بود؟

فیلم مار پیتون در آمل فضای مجازی و اهالی آمل را به وحشت انداخت.
مار پیتون در آمل
دلگرم به نقل از فارس: انتشار فیلم مشاهده مار پیتون در سطل زباله منطقه کوچه بنفشه این شهر با بازخورد فراوان روبرو شد.
این مار خوش خط و خال با حضور مأموران سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری آمل زندهگیری و تحویل اداره حفاظت محیط زیست این شهرستان شده است.
رئیس اداره حفاظت از محیط زیست آمل در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس، با تأیید این خبر، اظهار کرد: این گونه از گروه بزرگترین خانواده مارها هستند که در سطل زباله یکی از مناطق شهری توسط مأموران آتش نشانی زندهگیری شده است.
وی اعلام کرد: احتمالا این مار توسط یکی از همشهریان نگهداری میشد که با توجه به عدم مهیا بودن شرایط نگهداری و حفاظت از آن، در سطل زباله رهاسازی شد.
ایرنا نوشت: در ۲ سال اخیر انتشار تصاویر و خبرهایی مبنی مشاهده برخی حیوانات وحشی و غیربومی ایران در مناطقی از نقاط شهری و روستایی مازندران اما و اگرهایی را در اذهان ایجاد می کند که چطور این حیوانات در این استان به راحتی پرسه می زنند.
پیدا شدن مار پیتون در سطل زباله ای در آمل موضوع تازه ای در مازندران نیست چراکه صبح یکشنبه چهارم اردیبهشت ۱۴۰۱ مردم قائمشهر با مشاهده یک قلاده پلنگ در خیابان کارگر این شهر روز خود را آغاز کردند. در آن زمان حضور این حیوان وحشی، شهروندان این شهر را متعجب و هراسان کرد.
این دست اتفاقات عجیب غریب به همین جا ختم نشده و پس از آن در مرداد امسال سر و کله یک میمون در باغات منطقه بالاتجن قائمشهر پیدا شد. حیوانی که جزو گونه های جانوری کشور به شمار نمی رود.
رئیس اداره حیات وحش محیط زیست مازندران در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اعلام کرد که مشاهده چنین حیواناتی در نقاط مختلف نشان می دهد این حیوانات خانگی هستند که بعد از مدتی از سوی صاحبانشان رها می شوند.
کوروس ربیعی خطاب به افرادی که انواع جانور در محیط خانه خود نگهداری می کنند، گفت : هر فردی مجاز به نگهداری حیوان در منزل نیست و می بایست چارچوب ها و ضوابط لازم در این خصوص رعایت شود.
وی با اشاره به سابقه رویت پلنگ، میمون و مار در مازندران توضیح داد : با این تفاسیر تصور ما این است افرادی گونه های جانوری خاصی را در محیط خانه خود نگهداری می کنند که این موضوع خارج ضوابط قانونی و چارچوب زیست محیطی است.
مار پیتون یا مار پایتون (نام علمی: Pythonidae) خانوادهای از مارهای بدون زهر است که در آفریقا، آسیا و استرالیا یافت میشود. این خانواده در گروه بزرگترین خانواده مارها محسوب میشود؛ اندازه متوسط مارهای پیتون به هفت یا ۱۰ متر میرسد که تقریباً ۲ برابر بزرگترین مار سمی جهان (شاه کبرا) است.