ترفندهایی برای جلوگیری از خمیر شدن آش رشته


ترفندهایی برای جلوگیری از خمیر شدن آش رشته

خمیر شدن آش رشته یکی از مشکلاتی است که ممکن است در هنگام پخت این غذای خوشمزه اتفاق بیفتد. دلایل مختلفی برای خمیر شدن آش رشته وجود دارد که در ادامه به آنها اشاره می کنیم.

چرا رشته آش خمیر می شود؟

آش یک غذای خوشمزه و نوستالژی که ما را به یاد دورهمی های خانه مادر بزرگ می اندازد. برای تهیه آش، اگر یکسری نکات ساده را رعایت نکنید، دیگر آن طعم خوشمزه را به شما نخواهد داد و ممکن است آش شما سفت شود یا رشته آش خمیر شود و غذای شما قابل خوردن نباشد. برای اینکه این اتفاق نیفتد باید نکات مهمی را رعایت کنید. در ادامه این مطلب کارهایی که باعث خمیر شدن رشته آش میشود را بررسی خواهیم کرد.

زمان اضافه کردن رشته به آش: این موضوع بسیار مهم است به دلیل اینکه زمان اضافه کردن رشته نقش بسزایی در خمیر شدن یا نشدن رشته آش دارد. برای اینکه رشته خمیر نشود باید آن را در زمانی اضافه کنیم که خیلی نپزد و وا نرود. میتوان گفت تقریبا باید در دو سوم زمان پخت گذشته باشد و بعد

زیاد جوشیدن رشته در آش: که این مورد هم به زمان اضافه کردن رشته به آش مربوط می شود و البته بعد از اضافه کردن رشته باید حواس تان باشد، رشته ها بیش از اندازه در آش نجوشند.

هم زدن بیش از اندازه آش: بعد از اضافه کردن رشته ها نباید آش را زیاد هم بزنید، این کار باعث خرد شدن رشته و در نتیجه خمیر شدن آن ها می شود.

رشته مناسب: رشته ها شامل انواع متفاوت شرکتی و دستی هستند. معمولا رشته های شرکتی مناسب هستند. رشته های دست ساز طعم بسیار خوبی دارند اما اگر از فردی که رشته دست ساز و سنتی تهیه میکنید مطمئن هستید از آن داخل آش استفاده کنید به دلیل اینکه احتمال خمیر شدن این نوع رشته بیشتر است.

ترفندهایی برای جلوگیری از خمیر شدن آش رشته

مقدار اضافه کردن رشته آش: شما نباید رشته را بیش از اندازه اضافه کنید این کار باعث می شود رشته ها به هم بچسبند و خمیر شوند.

استفاده از قابلمه مناسب: اگر قابلمه شما نسبت به میزان مواد کوچکتر باشد باعث میشود بعد از اضافه کردن رشته، جا برای باز شدن نداشته باشند و به هم چسبیده و خمیر شوند.

روش هایی برای جلوگیری از خمیر شدن آش رشته

برای جلوگیری از خمیر شدن آش رشته می توانید از نکات زیر استفاده کنید:

حبوبات را از شب قبل خیس کنید و سپس آنها را به همراه مقداری آب بپزید تا کاملاً پخته شوند.
از رشته آشی استفاده کنید که کیفیت بالایی داشته باشد.
رشته آش را در زمانی به آش اضافه کنید که حبوبات و سبزیجات آن کاملاً پخته شده باشند.
رشته آش را بیش از حد نجوشانید.
اگر آش رشته شما خمیر شد، می توانید با اضافه کردن مقداری آب جوش به آن، از خمیر شدن بیشتر آن جلوگیری کنید. همچنین می توانید با اضافه کردن کمی آرد به آش، به آن لعاب دهید.
حبوبات پخته شده، نشاسته کمتری دارند و احتمال خمیر شدن آش را کاهش می دهند. بنابراین بهتر است حبوبات را از شب قبل خیس کنید و سپس آنها را به همراه مقداری آب بپزید تا کاملاً پخته شوند.

حتماً بخوانید:
ترفندهایی برای جلوگیری از خمیر شدن آش رشته

بهترین ترفندها برای رفع تندی آش رشته

آش رشته یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایران است که در بسیاری از مناطق کشور، به ویژه در شمال و غرب ایران، تهیه می‌شود. گاهی ممکن است هنگام پخت آش با…

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز
انجام پروژه های صنعتی به روش فریلنسری

انجام پروژه های صنعتی به روش فریلنسری

  • مطالعات امکان‌سنجی یا طرح توجیهی
  • مطالعات بازار و تجزیه و تحلیل مالی
  • انتخاب خط تولید و پرفرمای ماشین آلات
  • خدمات اخذ استاندارد
  • خدمات طراحی و مهندسی
  • خدمات ثبت شرکت و برند 
سفارش پروژه درخواست همکاری

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

آمار و اطلاعات مناسب برای رشد و توسعه کسب و کارها

آمار و اطلاعات تجارت،صنعت و اصناف

  • آمار واردات و صادرات از سال 1385 تا کنون به تفکیک کد تعرفه محصول،کشور،گمرک
  • آمار و اطلاعات واحدهای صنعتی فعال و در حال ساخت با امکان جستجو براساس محصول،کد آیسیک و ...
  • اطلاعات 2،500،000 واحد صنفی کشور

تجارت صنعت اصناف

الناز پاکرو درگذشت ! + عکس